Ç.Hemşin ve Kendirli`de seçim analizi

Ç.Hemşin ve Kendirli`de seçim analizi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Rize`de özellikle iki bölgeye yoğunlaştı.

Daha önce aday kavgasının yaşandığı ünlü turizm bölgesi Çamlıhemşin’i Bağımsız aday İdris Lütfü Melek’e kaptıran AK Parti bu ilçe ile birlikte az bir oy farkıyla Saadet Partisine kaptırdığı Kendirli Beldesi için hazırlıklara başladı. Çamlıhemşin ve Kendirli Belediyelerini almak isteyen AK Parti bu bölgeler için özel bir çalışma yaptığı öğrenildi.

 ÇAMLIHEMŞİN’E YATIRIM ATAĞI

 Çamlıhemşin ve Ayder Yaylasına özel ilgi gösteren AK Parti yönetimi bölgede yapılacak kayak tesisi ile önemli bir yatırıma hazırlanıyor. KÖYDES ve diğer çalışmalarla AK Parti İlçede göstereceği önemli bir adayla belediyeyi Bağımsız seçilen İdris Lütfü Melek’ten almanın hesapları içerisinde.

 KENDİRLİ’DE İSMAİL SERDAR İSMİ ÖNDE Mİ?

 AK Parti’nin bir diğer önem verdiği bölge ise Kendirli beldesi. Daha önceki seçimlerde AK Parti Alaattin Serdar’ı aday gösterdi. Karşısında en güçlü olarak Saadet Partisi’nden Salih Uzun yer aldı. Ancak Salih Uzun seçimleri az bir farkla da olsa kazandı. Bu kez ince eleyip sık dokumak isteyen AK Parti Kendirli’yi kaybetmek istemiyor. Kendirli’de adaylar arasında Öz Gıda-İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Serdar ismi öne çıkıyor. Diğer muhtemel adaylar arasında ise Alaattin Serdar, Eşref Uzun’un da ismi yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.