Chp Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Remzi Kazmaz Oldu

Chp Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Remzi Kazmaz Oldu

Cumhuriyet Halk partisi Rize de 1. sıra milletvekili adayını açıkladı.Avukat Remzi Kazmaz Listede ilk sırada yer aldı.

 Cumhuriyet Halk partisi Rize de 1. sıra milletvekili adayını açıkladı.Avukat Remzi Kazmaz Listede ilk sırada yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı ve genel seçimler için milletvekili adayları listesini Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) görüşüne sundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeniden İzmir’den aday olurken, MYK’nın tamamı seçilecek yere konuldu.
 
Alınan bilgiye göre Rize’de ise ilk sırada Av. Remzi Kazmaz yer alırken, 2. sırada Rize’nin Pazar ilçesinden turizmci Aysel Taşkın ve 3. sırada Gençlik Kolları Başkanı Kemal Özgür Kahraman yer aldı.
 
CHP’nin 19. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nda parti yönetimine muhalefet eden isimler büyük ölçüde çizik yedi. Abdüllatif Şener Konya’dan aday gösterilirken, Konya’da ikinci sıranın Saadet Partisi’ne ayrıldığı belirtildi
 
EREN ERDEM VE BARIŞ YARKADAŞ ADAY GÖSTERİLMEDİ
 
İstanbul'da Barış Yarkadaş, Ali Şeker, Eren Erdem, Ankara'dan Şenal Saruhan, Trabzon'da Haluk Pekşen, Mustafa Balbay, İzmir'den Zeynep Altıok, Musa Çam, Necati Yılmaz ve Manisa'dan Tur Yıldız Biçer, Mersin'den Fikri Sağlar, Eskişehir'den Gaye Usluer, Edirne'den Erdin Bircan ve Zonguldak'tan Şerafettin Turpçu listede yer almadı.
 
MUHALİFLERE OPERASYON
 
CHP’nin Mart ayında yaptığı 19. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nda parti yönetimine muhalefet eden isimlere de büyük oranda listelerde yer verilmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.