CHP Rize'den Aday Adayı olan Selçuk Tuzcu'dan Çok Konuşulacak Sözler

CHP Rize'den Aday Adayı olan Selçuk Tuzcu'dan Çok Konuşulacak Sözler

Rize’de CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan ve partinin Rize 1. sıra adayı olduğunu ifade eden iş adamı Selçuk Tuzcu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

   7 hazirandaki seçimler öncesi yeniden yapılanan Cumhuriyet Halk Partisi Rize teşkilatına resmi olarak 1 aday adayının başvurduğu belirtildi. 15.02 2015 ‘te yapılan MYK toplantısında Rize’de ön seçimle aday tespiti yapılacağının açıklanmasının ardından başvurular için belirlenen süre 24.03.2015 saat 17 itibari ile sona erdi ve bu süre içerisinde sadece bir aday adayı başvurusunun yapıldığı belirtildi. Aday adaylık başvurusunu yapan Selçuk Tuzcu sosyal medyadan duyurusunu yaptı ve aday adaylık için başvuruda bulunan tek kişi olduğum için Rize Milletvekili adayıyım dedi. Bu saatten sonra aday adaylığını açıklayacak olanlar taşın altında saklanan böcekten farkları yoktur diyen Tuzcu’nun açıklaması şu şekilde:

 

     "24.03.2015 Tarihi saat: 17.00 itibari ile CHP Rize 1. Sıra Adayıyım…. Partimizin 15.02.2015 tarihin de yapmış olduğu MYK toplantısı sonucunda Rize İlinde ön seçim ile Aday tespiti yapılacağı açıklanmıştır. Buna istinaden 21.02.2015 Tarihinde CHP Genel Merkezine Adaylık başvurumu yaptım. 1 Mart 2015 tarihinde Aday Adaylığı başvurusu sona erdi. Bu tarih itibariyle Rize İli için Resmi başvuruda bulunan tek aday adayı benim. 29 Mart da yapılacak olan ön seçim için 24.03.2015 saat 17.00 kadar Aday adaylarının listesi YSK’na verilmesi gerekiyordu. Tek aday olduğum için ön seçim olmaması da doğaldır. Bu andan itibaren Aday adaylığını açıklayacak olanlar. Hem partimizin MYK kararlarına hem de ilimizin parti üyelerinin kararlarını hiçe saymış durumuna düşecektir. Aday adayı olacağı partinin üyelerinin kararına saygı duymayan ve bu yüzden 24 Mart 2015 tarihine kadar başvurmayanların bence taşın altına saklanan bir böcekten farkları yoktur. Bundan sonraki aşamada partinin Demokratik hassasiyeti göstereceğine inancım sonsuzdur. Ancak bazı kişi ve kişiler Anti Demokratik yollarla bir senaryo oluşturmaya çalışabilirler. 3 aylık Aday adaylığım süreci sırasında devamlı olarak mütevazı bir şekilde her senaryoya kulak kabartmadım. Ama şunu da unutmasınlar yumuşak atında çiftesi sert olur. SELÇUK TUZCU”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.