Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Akşam Rize’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Akşam Rize’de

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin’de gerçekleştireceği mitingten sonra bu akşam saatlerinde Rize’ye gelecek ve Pazar günü kentten ayrılacak.

 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla partisinin düzenlediği seçim mitinglerine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mart Cumartesi günü Saat: 13.00’te Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek mitingte hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim mitingleri kapsamında bugün (1 Mart Cuma) saat: 13.00’te Ardahan mitinginde, 16.00’da ise Artvin’de Valilik önünde düzenlenecek toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap edecek. Erdoğan, akşam saatlerinde ise Artvin’den helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine geçerek, geceyi babaocağında geçirecek.

2 Mart Cumartesi günü saat: 13.00’te Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında hemşehrileriyle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize mitinginin ardından Trabzon’a geçecek ve saat: 16.00’da düzenlenecek mitinge katılacak.

Trabzon mitinginin ardından Rize’ye dönecek ve Güneysu’da konaklayacak olan Erdoğan Pazar günü saat: 13.30’da düzenlenecek Ordu mitingine katılmak üzere Rize’den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.