Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon ve Giresun’a Gidecek, Perşembe Günü Rize’den Ayrılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon ve Giresun’a Gidecek, Perşembe Günü Rize’den Ayrılacak!

Tatil için geldiği memleketi Rize’de bir dizi incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü, Trabzon’a, Çarşamba günü ise Giresun’a günübirlik ziyaretlerde bulunacak. Erdoğan, ziyaretlerinin ardından yeniden Rize’ye dönecek.

 Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi akşamı tatil için memleketi Rize'nin Güneysu İlçesi'ne geldi. Tatilin yanı sıra kentte bir dizi incelemelerde bulunan ve bazı programlara katılan, Sarp Sınır Kapısında da incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programında bir değişiklik olmaması halinde Perşembe günü Rize'den ayrılacağı öğrenildi.

Salı günü öğleden sonra Trabzon’a günübirlik ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşikdüzü ilçesinde yapımı devam eden teleferik projesini inceleyecek. Erdoğan, daha sonra ise Trabzon kent merkezinde bazı programlara katıldıktan sonra akşam saatlerinde Rize’ye dönecek.

Geceyi Rize’de geçirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü ise Giresun’a hareket edecek ve burada bazı programlara katılıp, incelemelerde bulunacak. Erdoğan, Giresun’daki ziyaret ve incelemelerini de tamamladıktan sonra yeniden Rize’ye dönmesi ve geceyi Güneysu’da geçirerek Perşembe günü Rize’den ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.