Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Rize'nin Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan banka hesabına bağışta bulundu

Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan banka hesabına bağışta bulundu.

Serdar, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kendirli belde teşkilatı ve bazı vatandaşlar, Ziraat Bankası'nın Rize Merkez Şubesi önünde toplandı. Gruptakiler daha sonra hesaba havale yaptı.

Serdar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim hesabına, Kendirli halkı olarak bağışta bulunduklarını belirtti.

Serdar, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımız milletin adamı olarak 10 Ağustos'ta sandık başına gidecek, bizler ona bu süreçte Kendirli halkı olarak maddi destek olmak için bugün buradayız. Milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan'a millet olarak bizler de katkı vermek istedik. 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde halkımız milli iradesini sandıkta ortaya koyacak. Milletimiz bu seçimde de Başbakanımızı yalnız bırakmayarak desteklerini verecektir. Biz de bunun için çok çalışarak, Kendirli halkı olarak Başbakanımızı en iyi şekilde destekleyerek cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.