Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Uçum, Rize'de Panelde olacak

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Uçum, Rize'de Panelde olacak

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak üzere 16 Mart Perşembe günü Rize’ye gelecek.

 Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum, Sivil Dayanışma Platformu ve Rize Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konu edinen program ve panele katılmak üzere 16 Mart Perşembe günü Rize’ye gelecek.

 
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Uçum, Rize’de ilk önce Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı ve saat 14:00’da Kültür Sitesinde düzenlenecek programda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacak.
 
Uçum, saat: 19.00’da ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek panelde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmede bulunacak.
 
RTEÜ’DE CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI, BAKAN YARDIMCISI VE YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTE REKTÖRÜNÜN KATILIMIYLA CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ PANELİ
 
Tüm vatandaşlarımızın davet edildiği RTEÜ’deki panelin moderatörlüğünü Mehmet Şahin yapacak. Panele, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum’un yanı sıra Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu da katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.