Cumhuriyet Meydanı Projesi Bursa’da Masaya Yatırıldı

Cumhuriyet Meydanı Projesi Bursa’da Masaya Yatırıldı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 10 Numara Projelerden Meydan Projesi için kardeş şehir Bursa heyetiyle Bursa'da görüştü.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberinde Teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Altay ve  Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi, Rize Cumhuriyet Meydanı Projesi ile ilgili konuları görüşmek üzere Bursa’da teknik ekiple bir araya geldi.

Geçtiğimiz aylarda Bursa Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan protokolle Rize ile Bursa kardeş şehir olmuştu. Bu kapsamda yapımını Bursa Büyükşehir Belediyesinin üstlendiği Rize Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin kısa sürede başlaması için çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülüyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yurtdışında olması nedeni ile Başkan Vekili Abdulkadir Karlık ve Teknik ekibi ile akşam yemeğinde buluşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, projenin son halini inceledi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın 10 Numara projeler olarak adlandırdığı projeleri arasında yer alan Rize Cumhuriyet Meydanı projesinin hayata geçirilmesi çerçevesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi teknik ekibi ile masaya oturarak proje’nin teknik kısmı yeniden ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişiyle gerçekleştirilen toplantıda proje içeriği görüşüldü



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.