Denizli RTEÜ Öğrencileriyle Buluştu

Denizli RTEÜ Öğrencileriyle Buluştu

Ç.Rizespor A.Ş. Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Çaykur Rizespor A.Ş Teknik Direktörü Mustafa Denizli katıldığı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki FIFA U-20 Dünya Kupası Gönüllüler Toplantısı’nda karşılaştığı soru ile zor anlar yaşadı.
FIFA U-20 Dünya Kupası Gönüllüler Toplantısı çok sayıda öğrencinin katılımı ile Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Toplantıya konuşmacı olarak Çaykur Rizespor A.Ş Teknik Direktörü Mustafa Denizli katıldı. Konuşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Denizli ile ilgi hazırlanan bir film gösterimi yapıldı. Siyah-beyaz filmde Denizli’nin Beşiktaş takımına attığı bir gol izletildi. Denizli U-20 Dünya Kupası maçlarının bir ayağının Rize’de yapılacak olmasının Rize için tarihi bir fırsat olduğunu belirterek, "Şu bir dakikalık filmde verilen kesit benim futbola verdiğim 45 yılı kapsıyor. İçerisine bir şeyler sığdırılmış ama bunlar bir şey ifade etmiyor. İfade edilecek tek şey hatırlanmak" dedi.
Konuşmasının ardından dinleyenlerin sorularını da yanıtlayan Denizli, bir öğrencinin “Futbolda torpil” konulu sorusu üzerine, “Bu genç kardeşimiz bir soru ben terlemeye başladım. Torpil dünyada her işte vardır. Ülkemizde de vardır. Ancak dünyada torpilin olmadığı tek meslek futboldur. Benim iki tane kızım var. Eğer bir oğlum olsaydı. Benim onu kendi takımımda oynatmam mümkün değildi” dedi.

DENİZLİYİ ZORA SOKAN SORU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Midilli, Denizli’ye bir çok takımı şampiyon yaptığını hatırlatarak bu şampiyonluklardan kendisinin en fala hangisine sevindiğini sordu. Denizli soru karşısında, “Sayın Rektör vekilim. Bu sorunun esası şudur. Şunu sorabilirdiniz. 'Hocam kırk katır mı kırk satır mı' dedi. Salondaki dinleyenler ile Denizli’de kahkahaya boğuldu. Denizli konuşmasına, “Az önce burada benim 1 dakikalık hayatım geçti. Burada kullanacağım her kelime aleyhimde delil olarak kullanılacağı için dikkat ediyorum. Aramızda kalsın. Federasyon büyük bir çaba harcamış. Benim bekraundumu sizlere ulaştırmak için. Neler yapmışım diye. 20 yıllık futbolculuk hayatım içerisinden bir tek Beşiktaş’a attığım frikik golünü bulmuşlar. Bu sorunun cevabından kaçış yok. Kaçmaya çalışıyorum ama size bazı ipuçları verdim. Siz olsanız bu kürsüde bu soruya hangi cevabı verirdiniz" seklinde devam ederek en fazla Beşiktaş’a yaşattığı şampiyonluğa sevindiği imasında bulundu.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.