Derepazarı'nda Pide ve Turizm Festivali -Çaytv Canlı yayınlayacak

Derepazarı'nda Pide ve Turizm Festivali -Çaytv Canlı yayınlayacak

Derepazarı Belediyesi tarafından 5 Eylül Salı günü “Pide ve Turizm Festivali” düzenlenecek

 Rize’nin Derepazarı ilçesinde geçtiğimiz yıl ilki planlanmasına rağmen İstanbul Yeşilköy Havaalanında yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edilen “Pide ve Turizm Festivali” bu yıl 5 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek.

 
Derepazarı Belediyesi tarafından ilçenin kültür, turizm ve tanıtımına yönelik faaliyetler kapsamında Derepazarı futbol sahasında Salı günü düzenlenecek olan “Pide ve Turizm Festivali” saat: 12.00’de çocuk etkinlikleriyle start alacak ve 17.30’daki Mehteran gösterisine kadar bu etkinlikler sürecek.

ÇAYTV CANLI İLZE
 
Mehteran gösterisinin ardından ise saat 18.00’deki protokol konuşmaları ve protokol üyeleri tarafından büyük pidenin kesilmesi ve pide ikramları gerçekleştirilecek. Daha sonra ise halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi ve birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı konserlerde, kapanışı Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Hülya Polat yapacak. Festival, havai fişek gösterisiyle sona erecek.

 
Belediye Başkanı Yakup Samangül, düzenlenecek “Pide ve Turizm Festivali”nin İlçenin tanıtımına ciddi anlamda katkı sağlayacağını söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.