Derviş Eroğlu Rize’de Çay Hasadı Yapacak

Derviş Eroğlu Rize’de Çay Hasadı Yapacak

AK Parti İstanbul Milletvekili ve KEİPA (Karadeniz EKONOMİK İşbirliği Parlamenter Asamblesi) Türk Grubu Başkanı Dr. İsmail Safi, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Mayıs ayında Rize’ye geleceğini ve çay hasadı yapağını söyledi.

Rize programı kapsamında Rize Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Dr. İsmail Safi, Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan ile bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl Türk çayının Makedonya ve KKTC'de tanıtılması için Borsa ve ÇAYKUR’la birlikte gerçekleştirdikleri organizasyonlardan çok güzel dönüş aldıklarını belirten Safi, "Bunun en güzel örneği olarak KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu'nu Mayıs ayında Rize'de ağırlayacağız, birlikte çay hasadı yapacağız" dedi.
Ayrıca Safi, Türk çayının markalaştırılması için Borsa olarak yürüttükleri çalışmaları yakından takip ettiklerini ve birlikte yeni projelere imza atmaktan büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.
Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Dr. İsmail Safi ile birlikte birçok başarılı organizasyonda yer aldıklarını ve Rize ve Türk çayının tanıtımı adına yapılan bu çalışmalara desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi.
KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu Rize’ye gelmesinden onur duyacağını ifade eden Erdoğan, “Kıbrıs’ta bir Çay Molası organizasyonuyla KKTC ile Rize arasında güzel ilişkiler oluştu. Bu ilişkileri devam ettirmeyi iki kardeş ülke arasında bağların güçlenmesi sebebiyle çok önemsiyorum” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.