Devlet Bahçeli'ye seslendiler

Devlet Bahçeli'ye seslendiler

Artık yeter dediler

Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren ve daha önce yönetimde yer almış, hala daha MHP’nin üyesi olan insanlar bir araya gelerek size bu mektubu yazmak zorunda kaldık.
Bağımlısı olduğumuz siyasi partinin lideri olarak oturduğunuz o koltukta sürenizin dolduğunun lütfen artık farkına varınız. Süreniz doldu! Çünkü 5000 şehit veren, uğruna kanlar dökülen bu davanın lideri olarak siz, daha geçenlerde PKK militanları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin cenaze törenine dahi katılmayarak samimiyetinizi ortaya koydunuz.
Sizinde seçimlerde kullandığınız o seçim şarkısının sözleri gibi ‘Artık Yeter’. Bunu bir saygısızlık olarak algılayabilir bizleri MHP düşmanı olarak görebilir hatta daha da ileri gidip bizleri partiye ihanetle suçlayabilirsiniz. Fakat bu suçlamanızın artık hiç kimse tarafından dikkate alınmadığını görmeli ve yerinizi bir Ağabey’e yakışır şekilde bu davaya hizmet etmeyi isteyen birine bırakmalısınız.
Ülkemizde her geçen gün MHP’nin saygınlığı tükendiği gibi, son olayda yani Şehit Çakıroğlu’nun cenaze törenine katılmamanız yüzünden size olan saygımızda tükenmekten ileriye gitmiş, adeta bir nefrete dönüşmek üzeredir.
Yerele indiğimizde bizleri görevimizi yapamadığımızı düşündüğünüzden görevden almış olmanız birilerine göre normal olsa da, Rize İl Başkanlığı’na MHP Geleneğine yakışmayan bir örgütün mensubu olduğu iddia edilen, bu iddialara rağmen hala aksini ispatlamayan, hatta korkarız ki ispatlama imkânı bulunmayan birini atadınız. Bu şahsiyetin buraya atandığı yetmezmiş gibi, birde sizin adınızı kullanarak ‘Beni Milletvekili adayı yapacak’ diyerek Rize sokaklarında gezmesine müsaade etmektesiniz.
Kendisinin MHP’li olduğuna inanandan çok bizlerin Ülkücü olduğuna inanan insanlar atamış olduğunuz şahsiyetin bağlı olduğu iddia edilen kurumu ve iddiaları yalanlayamadığını dile getirerek bizlere MHP aleyhinde propaganda yapıyor. Belki size bu durum hakkında bilgi vermiyor olabilirler. İşte biz söylüyoruz. Rize’de bu şahsiyet eğer doğru söylüyorsa, yani siz Milletvekili adayı olmasına izin verirseniz dengeler alt üst olacak. Rize’de yıllardır Milliyetçilik Şuuru’nu anlatanların çabaları boşa gidecek, Şehitlerin ve Başbuğumuzun kemikleri sızlayacaktır.
Artık bir değişimin vaktinin geldiği kanıtıdır. İnanıyoruz ve biliyoruz ki Rize gibi çoğu ilde durum bundan farksız, Ülkücüler perişandır. Başbuğumuzun vefatıyla öksüz kalan Ülkücülerdir, öksüz kalan Ülkücülük değildir. Bizler bu davanın birer neferleri olarak, en zayıf halkaları olarak bu davaya gerekli özeni göstermenizi istiyor, aksi taktirde sizinde ihanetin içinde olduğunuzu düşüneceğimizi dile getiriyoruz.
Salih Zeki Mayi:Ülkü Ocakları Eski Karadeniz Bölge Başkanı-Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı- Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı
Harun Öksüz: Milliyetçi Hareket Partisi Eski Merkez İlçe Başkanı
Nahit Ağırbaş- Milliyetçi Hareket Partisi Pazar Eski İlçe Başkanı
İsmail Akpınar- Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl Başkan Yardımcısı
Muhammet Hacısüleymanoğlu- Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen Eski İlçe Başkanı
Osman Hacısüleymanoğlu- Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen Eski İlçe Başkanı
Hasan Şeramet- Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen Eski İlçe Başkanı
Ali Fuat Ömeroğlu- Milliyetçi Hareket Partisi Kalkandere Eski İlçe Başkanı
Reşat Aydın- Milliyetçi Hareket Partisi Kalkandere Eski İlçe Başkanı
İbrahim Özer- Milliyetçi Hareket Partisi Güneysu Eski İlçe Başkanı
Necati Durmuş- Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen Eski İlçe Başkanı
İsmail Benek- Milliyetçi Hareket Partisi Hemşin Eski İlçe Başkanı
Soyhan Köseoğlu- Milliyetçi Hareket Partisi Fındıklı Eski İlçe Başkanı
Zelkif Tarakçı- Milliyetçi Hareket Partisi Güneysu Eski İlçe Başkanı
Rıfat Çırak- Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıhemşin Eski İlçe Başkanı
Hasan Ataç-Ülkü Ocakları Rize Eski İl Başkanı
Kerim Özkul-Ülkü Ocakları Rize Eski İl Başkanı
Tolgay Karaca-Ülkü Ocakları Ardeşen Eski Ocak Başkanı
Ercan Kalın-Ülkü Ocakları Eski Güneysu Ocak Başkanı
Mehmet Zorlu-Ülkü Ocakları Fındıklı Eski Ocak Başkanı
Yaşar Okumuş- Milliyetçi Hareket Partisi İyidere Eski İlçe Başkan Yardımcısı
Numan Kazdal- Milliyetçi Hareket Partisi Muradiye Belde Başkanı
Nazım Maraş- Milliyetçi Hareket Partisi Çaykent Eski Belde Başkanı


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.