EBRU HOCA NIN  YIL  SONU FERİTİKO SERGİSİ GÖZ DOLDURDU..

EBRU HOCA NIN YIL SONU FERİTİKO SERGİSİ GÖZ DOLDURDU..

Feritiko el dokuma tezgahlarında 8 aylık kursunu tamamlayan Halk Eğitim Hocası Ebru hanım kursiyerleri ile birlikte mükemmel bir uyum içerisinde Piriçelebi mah.Zıraat yokuşu eski sidomanın altında sergi sunumunu gerçekleştirdi.

Feritiko el dokuma tezgahlarında 8 aylık kursunu tamamlayan Halk Eğitim Hocası Ebru hanım kursiyerleri ile birlikte mükemmel bir uyum içerisinde Piriçelebi mah.Zıraat yokuşu eski sidomanın altında  sergi sunumunu gerçekleştirdi.


 
Açılışı Rahmetli Milli Eğitim müdürümüz Sayın Ahmet Hamdi Yılmaz ın eşi ve şimdi ki Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak ın değerli Eşlerinin birlikte  yaptığı sergı de çok sayıda Halk Eğitım Hocası, Mahalle Muhtarı Sayın Ali Güney ve davetliler katıldı.


 
İlmeklerin katipleri dokuma tezgahlarında yazdıkları hikayeleri ile hem gözleri hem gönülleri doldurdu.kursiyer hanımların ürünlerinin satışı ile aile bütcesine katkısı sağlandı .
üreten kadın olmanın verdiği mutlulukla serginin kapanış fınalinin derepazarı yalı kafede yapıldığı kurs belgelerin takdimi ile sona erdi .


 
14 yıldır feritiko kursu açtığını söyleyen halk eğitim hocası sayın Ebru ZAFER kursiyerleri ile aile  gibi olduklarını , dokudukları desenin hikayesi varsa mutlaka üzerinde konuştuklarını ve her bir kursıyerının dokuduğu kumaşa kendınden bır anı kattığını söyledi.peşkir,salon takımı,tezgahta kanaviçe ve düz feritiko kumaşı dokuduklarını söyledi.her bir kursiyerine mükemmel uyumlu çalışmaları için teşekkür eden Ebru Hoca sergi açılışına destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.