Erdoğan beklenen müjdeleri ardı ardına verdi

Erdoğan beklenen müjdeleri ardı ardına verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bekelnen müjdeleri ardı ardına verdi...

  ”Vazife malullüğü kapsamında şehit olanların çocukları ile anne-babaları, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasında gazi olanların, harp malullerinin, vazife malullerin, muharip gazilerin çocukları ve anne babaları da toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaklardır”

Engelli istihdamını 5 kat artırarak toplam 27 bin 224’e çıkardıklarını vurgulayarak, ”2013 yılında 8 bin 115 engelli kardeşimizi kamuda istihdam edeceğiz” dedi.

”Öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarından mezun olan ve 2012’deki engelli sınavına giren adaylar arasından engel durumları ve alanları uygun olanların öğretmen olarak atamalarını gerçekleştireceğiz” dedi.

”65 yaş üstü vatandaşlarımız, devlet demir yollarının şehir içi hatlarında, deniz yollarının şehir içi hatlarında, belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında Türkiye genelinde ücretsiz seyahat edecekler. 65 yaş üstü vatandaşlar ayrıca demir ve deniz yolları dış hatlarında ise yüzde 50 indirimle seyahat edecekler” dedi.

Engellilerin, devlet demiryolları ve deniz yollarının şehir içi ve şehirler arası hatları ile belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat yapabileceklerini belirterek, ”Buraya bir farklılık daha getiriyoruz, ağır engelli kardeşlerimizin yanında bir de refakatçi bu hizmetlerden istifade edecek” dedi.


TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI

Avrupa Birliği ile ilişkilere değinerek, ”Ne 54 yıldır sudan bahanelerle kapıda bekletilmeye ne de teröre gösterilen müsamahaya hiç tahammülümüz kalmamıştır” dedi.

AVRUPA İLE TERÖRİSTLER ARASINDAKİ MUHABBET NEDİR?

ABD Büyükelçiliği önünde saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye geldiğini hatırlatarak, ”Bu muhabbet nedir? Avrupa ülkeleri ile teröristler arasındaki bu muhabbet nedir? Bu muhabbet daha ne kadar devam edecek?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.