Erdoğan-Karal Muhabbeti. “Bizde Dava Mezara Kadar Bakidir.”

Erdoğan-Karal Muhabbeti. “Bizde Dava Mezara Kadar Bakidir.”

Erdoğan-Karal Muhabbeti. “Bizde Dava Mezara Kadar Bakidir.”

 AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı hem Ovit Tüneli’nin açılışını gerçekleştirmek hem de partisinin mitingine katılmak için dün Rize’ye geldi.
 
İlk olarak 138 yıllık rüya olan Ovit Tüneli’nin resmi açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Rize Valiliği önündeki miting alanında hemşehrilerine seslenerek hasret giderdi.
 
Miting sonrası iftarını Yakamoz Restauranta açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonrasında Güneysu’daki evine geçti. Evinden gerçekleştirilen canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 
 
 
 
 
Canlı yayın sonrası AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal ile bir süre sohbet etti.
 
-ONDA GÖRDÜĞÜMÜZ TEBESSÜM BİZLERİ MUTLULUĞUN EN GÜZELİNİ YAŞAMAMIZA VESİLE OLUYOR
 
-BİZDE DOSTLUK, KARDEŞLİK VE DAVA ADAMLIĞI ÇIKAR ÜZERİNE KURULMAZ
 
-ONUNLA AYNI DAVANIN NEFERİ OLMAK, ONUNLA EL ELE OMUZ OMUZA İLERLEMEK ŞEREFTİR, ONURDUR, GURURDUR
 
Buluşma sonrasında AK Parti Rize Milletvekilimiz Hasan Karal açıklamalarda bulundu. Milletvekilimiz Karal, açıklamasında “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı baba ocağı Güneysu’daki evinde ziyaret ettik. Onun hala dimdik ayakta durduğunu görmek, bu kadar stres yorgunluk ve sorumluluğa rağmen yüzünde tebessüm görmek bizleri mutluluğun en güzelini yaşamamıza vesile oluyor. Bizler onun çizdiği yol, gösterdiği hedef ve belirlediği vizyon çerçevesinde ilerlemeye devam edeceğiz. Bizde dostluk, kardeşlik ve dava adamlığı çıkar üzerine kurulmaz. Bizde dava mezara kadar bakidir. Bize liderin varlığı bile yeterken, onunla aynı davanın neferi olmak, onun hemşehrisi olmak, onunla el ele omuz omuza ilerlemek ŞEREFTİR ONURDUR GURURDUR… Allah seni başımızdan eksik etmesin.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.