Erdoğan Mustafa Semiz'in Yardım Çağrısına Duyarsız kalmadı.

Erdoğan Mustafa Semiz'in Yardım Çağrısına Duyarsız kalmadı.

18 yaşındaki Mustafa Semiz, geçirdiği 14 ameliyata rağmen tıpta çaresi bulunmayan hastalığı için yardım çağrısına devletin zirvesindeki isim Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayıtsız kalmadı..

             Rize'de oturan 18 yaşındaki Mustafa Semiz, dünyada nadir görülen ve tıpta 'Segawa-Distoni Sendorumu' olarak adlandırılan vücut organlarının kasılması hastalığına yakalandı. Talihsiz Mustafa, geçirdiği 14 ameliyata rağmen tıpta çaresi bulunmayan hastalığı için bir umut bekliyordu.


 
Hamzabey Mahallesi´nde oturan Ayten ve Ali Kemal Semiz´in tek çocuğu Mustafa, 6 yıl önce mide ağrısı şikayeti ile Trabzon´da bir hastaneye gitti. Mide kasılması ile ameliyata alınan ve o tarihten sonra rahatsızlıkları artan Mustafa´ya dünyada nadir görülen ve tıpta 'Segawa-Distoni Sendorumu' olarak adlandırılan vücut organlarının kasılma hastalığı teşhisi konuldu. 14 kez ameliyat edilen ancak, hastalığına çare bulunmayan talihsiz genç evde yaşamını sürdürüyordu. Kasılma nöbetleri geçiren ve sürekli hastaneye götürülen Mustafa tedavi uygulanamadığı için evine geri dönmek zorunda kalıyor.



Rizeli gencin yardım çağrısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyarsız kalmadı...Mustafa ve Ailesiyle görüşen Erdoğan tedavisi için Helikopterle Ankara'ya gönderdi...Mustafa'nın tedavisi Ankara'da devam edecek...





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.