Erdoğan, Ramada Plaza Rize Oteli’nin Resmi Açılışını Gerçekleştirecek

Erdoğan, Ramada Plaza Rize Oteli’nin Resmi Açılışını Gerçekleştirecek

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Ramada Plaza Rize Oteli’nin resmi açılış törenine katılacak.

 Rize’de uzun yıllar siyasiler ve bürokratlar Rize’ye 5 yıldızlı otel kazandırmak için çaba harcıyordu. Turizm yatırımcılarının dikkatini Rize’ye geçmek için Türkiye’de ilk kez bir model uygulandı. Yap işlet devret modeli ile Temizel Grup tarafından Rize’de inşa edilen 5 yıldızlı otelin açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Erdoğan, kısa bir süre önce Temizel Grup tarafından Rize’ye kazandırılan ve faaliyete geçen 5 yıldızlı otelin resmi açılış törenini yarın (Pazar günü) gerçekleştirecek.

 
Erdoğan, 12 Ağustos Pazar günü saat: 13.00’te Rize merkeze bağlı Engindere Mahallesinde Temizel Turistik Tesisleri San. ve Tic. A.Ş. istiraki olarak Ramada Plaza Rize Oteli’nin resmi açılışı yapacak.




 
RAMADA PLAZA RİZE OTELİ HAKKINDA….
 
Ramada Plaza Rize Oteli, şehrin endüstri nabzının attığı Gündoğdu mevkiinde 200 tanesi 36m² büyüklüğünde deluxe, 57 tanesi connection, 18 tanesi 1+1 suite, 8 tanesi family suite, 2 tanesi Grand suite, 3 tanesi engelli odası, 1 tanesi King Suite ve 1 tanesi de presidential suite olmak üzere toplamda 290 adet ferah ve çağdaş odasıyla faaliyet gösteren şehrin ilk ve tek Uluslararası oteli durumundadır.
 
Ramada Plaza Rize Oteli aynı zamanda 10 adet çeşitli büyüklükte toplantılara cevap verebilecek şekilde düzenlenmiş toplantı salonları, 1 adet son teknoloji AV ekipmanları ile donatılmış 550 kişilik auditorium, düğün ve nikah gibi özel geceleriniz için tasarlanmış 350 kişilik balo salonu ile eğitim toplantılarından lansman organizasyonlarına kadar çok geniş bir yelpazede misafirlerine çözüm önerileri sunmaktadır.
 
Ramada Plaza Rize Oteli bünyesinde barındırdığı 5000 m² büyüklükteki spa merkeziyle sadece konaklama yapan misafirleri için değil aynı zamanda şehrimizde yaşayan yerel misafirleri içinde çok cazip bir rekreasyon merkezi olarak hizmet vermektedir. Bayan ve erkek misafirler için ayrı ayrı düşünülmüş sauna,Türk hamamı, ortak kullanımı olan kapalı yüzme havuzu ve bunların yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerine özgü masaj seçenekleriyle yoğun geçen bir iş gününün stresini atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.