Erdoğan, Rize ile ilgili hedeflerini anlattı

Erdoğan, Rize ile ilgili hedeflerini anlattı

Rize Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dosyasını Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'a teslim eden Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, ilk röportajını verdi.

Memleketi Rize’den belediye başkanlığı adaylığını açıklayan Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, neden aday olduğunu da ilk olarak Haber7.com ile paylaştı. İşte Erdoğan’ın ilk demeci ve hedefleri;

Çocukluğum Karadenizin ana kucağı Rize’de geçti. Topladığı çayı yağmurla demleyen bu toprağın anneleri bana samimiyeti öğretti. Mısır Ekmeği ceplerimizde en taze harçlıktı ki dumanı bile hepimizi birleştirmeye yeterdi. Aynı türküyü söyleyip aynı ekmeğe uzanmanın adıydı Rize. Bu toprağın en verimli yürekleri şüphesiz anneleriydi .

Ve bu toprağın en babacan öğüdü vefa, sadakat, dürüstlüktü. Bu şehir beni büyüttü, kucakladı. Şimdi hizmet vefanın aynasıdır diyerek bu şehri ben kucaklayıp büyüteceğim. Büyük proje vaatleriyle şehir ertelenebilir ama halk ertelenmez .

Siyasi ilkemiz büyük düşünüp halkın gönlünü alın teriyle, hizmetle, dürüstlükle kazanmak. Rize demek, halkın rızası demek. Rize demek, o halkın duasını almak demek. Ben, bu şehri masa başından yöneterek değil, halkla kucaklaşarak kazanmanın derdindeyim. Sermayemiz gönül.

Vicdanın dili, dini, ırkı olmaz. Bizde öteki diye bir şey yok. Siyasi tavrımızın referansı sadece bir olmak. Halkla aramda mesafe değil muhabbet olacak. Kendini bilmek kentini bilmektir. Rize’nin bağrını beton yığınlarıyla örterek değil, yeni meydanlar açarak rahatlatmaktır amacım. Bu şehrin kenarı da kıyısı da gündemim. Denizinden uzaklaştırılmış şehri, kıyıdaki yeni yapılanmalarla, sadece halkın faydalanacağı hale getirmek de gündemim .

Kısacası, halka güven verecek yeni şehir, yeni Rize gündemim. Gazetecilik mesleğimi şimdiye kadar hakkıyla yerine getirdim, şimdi de talip olduğum Rize’yi, halkıyla hak ettiği noktaya getirme niyetindeyim.

Bu şehri, manevi kalkınma ve değer bilinciyle, tarihsel konumunu da unutturmadan yaşatmak bu topraklara borcumuzdur.

Benim için bu göreve talip olmak demek, gençleriyle ufuk sohbetleri yapacağımız, yaşlılarıyla dost muhabbetine dalacağımız, dağında bağdaş kurup oturacağımız, hastaya yatağında ses, güçsüze nefes olacağımız günlere söz

vermek demektir. Siyaset sadece makam sahipliği değil, halka kalben kefil olmaktır.

Rize için yüreğini ortaya koyan, İbrahim Erdoğan…

İbrahim Erdoğan kimdir?

1971 yılında Güneysu’da doğdu. İlköğrenimini Güneysu’da tamamladı. 1990 yılında Rize İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan İbrahim Erdoğan 21 yıldır aktif gazetecilik yapıyor. 1992 yılında TRT’de başlayan gazetecilik serüveni 1995 yılının sonuna kadar Samanyolu Televizyonunda Haber editörü olarak devam etti. 1996 yılında Kanal 7 medya grubuna transfer oldu.

Dış Haberler müdürlüğünün ardından tam 12 yıl süreyle Kanal 7 TV’de Haber müdürlüğü yaptı. Aynı yıllarda Kanal 7 ve aynı grup bünyesinde yayın yapan ÜLKE TV’de Yerel Gündem isimli programı hazırladı ve sundu. Bu programda 2 Bin’in üzerinde Belediye Başkanını konuk etti.

Türkiye’nin her yöresinde ki belediyelerin çalışmalarını ve projelerini yerinde gördü. Yerel yönetimlerle ilgili tecrübesi bu program sayesindedir.

İbrahim Erdoğan 2012 yılının Şubat ayından bu yana da Türkiyenin en büyük ve en fazla takipçisi olan Haber Sitesi Haber 7. com’un Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyor. Erdoğan Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.