Ferhat Şimsek Rising Star Türkiye'de Rize'yi Temsil Edecek

Ferhat Şimsek Rising Star Türkiye'de Rize'yi Temsil Edecek

X Factor yarışmasında Rize’yi temsil eden Ferhat Şimsek, bu kez Rising Star yarışmasına katıldı.

Daha önce X Factor yarışmasına katılan ve Rize’den ‘İkinci Tarkan’ olmayı hedeflediğini söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekmiş olan, Rize’de doğmuş, büyümüş, tarzıyla ve sempatik duruşuyla hafızalarda kalan solist Ferhat Şimşek, TV8’de Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Rising Star Türkiye adlı yarışmaya davet edildi. Tüm elemeleri geçip 26 Ağustos 2015 Çarşamba günü (Bu Akşam) canlı olarak yayınlanacak programda Rize’yi temsil edecek olan Ferhat’a Rize’den ve sahne aldığı Sazende Cafe’den günden güne artan büyük bir ilgi ve destek var.

Sazende Cafe’de uzun süre Ferhat ile birlikte Müzik yapan Orkestra Şefi Mehmet Salih ve işletme sahibi  Murat Kalyoncu : “Uzun zamandır birlikte yol aldığımız Ferhat kardeşimizin emeğimizi boşa çıkarmayacağından eminiz. İnşallah bugün orada hem bize hem Rize’ye büyük bir gurur yaşatacak bizlerde buradan ona elimizden gelen desteği vereceğiz" açıklamasında bulundular.

Rising Star Türkiye'de Rize'yi temsil edecek Ferhat Şimşek'e Destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken TV 8 yan ekran uygulamasını telefonunuza indirip oy kullanmak.




 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.