Final İçin Sahne Alacaklar

Final İçin Sahne Alacaklar

‘’Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’’ Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nda büyük finalde birinci olmak için yarışacak

‘’Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’’ Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nda büyük finalde birinci olmak için yarışacak

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde bu yıl 17. si gerçekleştirilen Türkiye’nin dört bir yanından binlerce liseli gencin katıldığı Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, elemelerin ardından final heyecanıyla devam ediyor. Ankara elemeleri ile başlayan büyük maraton, Adana, İstanbul ve İzmir’de yapılan elemeler ile devam etti.  Bu elemelerde 45 ilden 378 okul, profesyonel olarak hazırlanmış sahnede hünerlerini gösterdi. Binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen elemelerde arkadaşlarını yalnız bırakmayan liseliler, salonları tıklım tıklım doldurarak okullarına destek oldu.

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Büyük Final için İstanbul’da sahneye çıkıyor

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın şehir elemelerinin tamamlanması ile birlikte gözler büyük finale çevrildi. Elemeler boyunca 45 ilden 378 okulun performanslarını değerlendiren, müzik dünyasının önemli isimlerinden oluşan ön jüri 26 Nisan’da yapılacak olan finalde yarışacak, 43 okulu belirledi.43 okul içinden Rize büyük finale Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi okulu ile katılacak. Rizeli öğrenciler büyük finale kaldıkları için heyecanlı olduğunu ve şehirlerine birincilikle dönmek istediklerini belirtti.



Büyük Ödül Müzik Stüdyosu

17. Liselerarası Müzik yarışmasında arkadaşlarına destek vermek isteyen gençler Bostancı Gösteri Merkezi’nde unutamayacağı bir gece yaşayacak. Arkadaşlarını desteklemek isteyen gençler, Bostancı Gösteri Merkezi’ne ücretsiz olarak giriş yapabilecek.

Büyük finalde, 7 kategoride birincilik için yarışacak olan 43 okulun performanslarını sergileyeceği gecede birçok sürpriz ödül sahiplerini bulacak.

Büyük finalde yarışmacıları bekleyen ödüllerden bazıları şöyle:

İcra birincisi: Müzik stüdyosu

Enstrüman birincisi: Yurtdışı Yaz Müzik okulu

LMY birincileri: Tablet

Lisesin sesi birincisi: Tablet

FİNAL JÜRİSİ ÜNLÜ İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Ankara, Adana, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilen elemelerde sahne heyecanı yaşayan liseli gençleri değerlendiren Serhat Hacıpaşalıoğlu, Tarkan Gözübüyük, Bedük, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Deniz Tuzcuoğlu ve Turhan Yükseler gibi önemli müzik otoritelerinden oluşan jüriye finalde başarılı gazeteciler de dahil oluyor. Ali Eyüboğlu, Mehmet Çalışkan, Sina Koloğlu, Onur Baştürk, Tuluhan Tekelioğlu, Melike Karakartal ve Melike Birgölge de final heyecanı yaşayacak 43 okul içinden kategori birincilerini seçecek. Türkiye’den tüm liseli gençlerin katılımına açık yarışmada icra, beste, orkestra, sahne performansı, kız solist, erkek solist, enstrüman kategorilerinde birinci olan grupları sürpriz hediyeler bekliyor.
 


GENÇLERİN İDOLÜ SAHNEYE ÇIKACAK

26 Nisan’da gerçekleşecek olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın final heyecanı devam ederken, gecede yer alacak sürpriz isimler de gençlerin final heyecanına hem ortak olacak hem de gençlere destek olacak. Başarılı sanatçı Nilüfer, gençlerin kendisine vereceği ‘İdol Ödülü’nü almak üzere sahneye çıkacak. Liseli gençlerin kendi aralarında idol olarak seçtiği ünlü sanatçı gece de sevilen şarkılarını da seslendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.