GENÇ KALEMLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

GENÇ KALEMLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Rize Kent Konseyi bu yıl ikincisini organize ettiği liseler arası hikâye yarışmasının ödül töreni Rize Gençlik merkezinde yapıldı.

 Ödül Törenine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, katıldı.

 Ödül töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Kasap şunları ifade etti:

 

 “Ülkemizin, toplumumuzun kalkınması için bugüne kadar en büyük desteği ve önemi özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize verdik. Gençlerimizi yazmaya özendirmek ve başarılarını yükseltmek, işbirliği içerisinde; iyi, mutlu ve erdemli insan olarak yetişmelerine katkı sağlamak en büyük temennimizdir. Bugün burada yarışmaya katılan öğrencilerimizin ortaya koydukları ürünlerin arkasında yoğun bir emek ve çabanın var olduğunu biliyor, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Rize merkez ve ilçelerinde eğitim veren tüm liseleri kapsayan ve Kent konseyinin projelendirdiği hikâye yarışması Rize Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle yapıldı. Belirlenen 6 başlık altında istedikleri konu ya da konuları tercih ederek gençlerin kaleme alacağı konu başlıkları “ Şehrin Saklı Tarihi, Ortak Değerlerimiz, Türkiye’nin Birliği ve Bütünlüğü, Ülkemizdeki Terör Olayları ve Etkileri, Geçmişten Günümüze Tüm Şehitlerimiz, 15 Temmuz darbe Girişimi ve Demokrasinin Önemi” şeklinde oluştu.

 

 

Hikâye yarışmasına katılan öğrencilerin eserleri  jüri üyeleri tarafından seçilerek, ödüle layık görülenlere çeşitli hediyeler takdim edildi. Rize Gençlik Merkezinde yapılan ödül törenin dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

 

“Hikaye Yarışması”nda 1.olan Özel Bil Temel Lisesi öğrencisine hediyesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından takdim edildi.

 

Dereceye giren diğer öğrencilerimize de ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.