Gençlik bu otobüsle dünyayı geziyor!

Gençlik bu otobüsle dünyayı geziyor!

2010 yılında MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak amacıyla oluşturulmuş olan “Gençlik Otobüsü” projesi adından söz ettirmeye başladı.

 Kısa sürede geniş kitlelere hitap etmeyi başaran “Gençlik Otobüsü” projesinin Sosyal Medya temsilcilerinden Nazım Yazıcı, “Gençlik Otobüsü projemizin amacı, ülkemizde yaşayan gençlerimize ücretsiz olarak Avrupa ve Amerika fırsatları sunmak, gençlerimize yeni vizyonlar kazandırarak, ufuklarını genişletmek ve ülkemize faydalı birer lider olarak yetişmelerini sağlamak ayrıca aynı çatı altında Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri projeleriyle gençlerimizin ünlü iş adamları ve sanatçılarımızla bir araya gelme fırsatı sunmaktır” şeklinde projeyi özetledi.

HEDEF 400 GENÇ

Bu yıl hedef olarak belirledikleri rakamlara da değinen Yazıcı, “Bu yıl 8.si düzenlenecek proje kapsamında Ağustos 2017'de tam 400 genç 15 ülke ve 24 şehirde ülkelerini temsil ederek gezip öğrenme hakkına sahip olacak. Her sene onbinlerce insanın başvurusuyla gerçekleşen bu proje gün geçtikçe önem kazanmakta ve hitap ettiği kitle büyümektedir” dedi.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.