Gümüşhane’nin en iyileri rteü’de

Gümüşhane’nin en iyileri rteü’de

Gümüşhane’nin en iyileri rteü’de

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kalkınma Bakanlığı SODES Destek Programı ile desteklenen bir proje kapsamında, Gümüşhane’nin en başarılı 110 kız öğrencisi Gümüşhane İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret BULUT, Proje Koordinatörü Selçuk ORAL, 11 öğretmen eşliğinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne girişlerinde Rize Valisi Nurullah ÇAKIR ve Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ ile karşılaşan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ’a çiçek takdim ettiler. Öğrencilerle sohbet eden Rize Valisi Nurullah ÇAKIR ve Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ: “Rize’ye ve Üniversitemize hoş geldiniz.” deyip öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.
Öğrencilere RETÜ Halkla İlişkiler ekibi tarafından, Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Su Ürünleri Fakültesi gezdirildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve diğer fakülteler hakkında da öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Üniversitenin yeni kurulmuş olmasına rağmen oldukça güzel ve gelişmiş olduğunu söyleyen öğrenciler: “Artık Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde okumayı düşünüyoruz.” diyerek duygularını ifade etti. Son olarak Su Ürünleri Fakültesi Balık Müzesi’ni gezen öğrenciler toplu fotoğraf çekiminin ardından kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duydukları memnuniyet dolayısıyla teşekkür ederek üniversiteden ayrıldı.
Kalkınma Bakanlığı SODES Destek Programı kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne Gümüşhane İli’nden; Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu, M.Ç. Anadolu Öğretmen Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ticaret ve Meslek Lisesi, Harşit Lisesi, Kelkit M. ve E. Şahin İmam Hatip Lisesi, Kelkit Anadolu Lisesi, Köse İMKB Çok Programlı Lisesi, Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi, Şiran Fatih Sultan Mehmet Çok Programlı Lisesi, Kürtün Lisesi, Torul Şehit Tamer Özdemir Çok Programlı Lisesi olmak üzere 1’i ilkokul 12 lise katıldı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.