Halil Bakırcı Çay TV'de Konuştu

Halil Bakırcı Çay TV'de Konuştu

Ak parti Rize Millevekili aday adayı Halil Bakırcı belediye başkanlığı döneminde yaptığı başarılı hizmetlerle hala akıllardaki yerini koruyor.

Rize sahilinin çehresini değiştirdi,şehir merkezinde bulunan  ahırları ve metruk binaları yıktı,Binaların dış cephesini boyattırdı,peyzaj çalışmaları yaptı ve daha modern bir Rize inşa etti..

Bakırcı’nın belediye başkanlığı döneminde yaptığı önemli çalışmalardan biri de şehir içi dolmuş hatlarını birleştirmesiydi.

Bakırcı Milletvekili olması durumunda şoförlerin sorunlarını çözecek bu projeyi ilçelerde de hayata geçirmeyi planlıyor.Bakırcı belediyecilik noktasındaki hizmetlerin yanı sıra renkli kişiliğiyle Rize'nin sosyal yaşamına da renk kattı. Kimi zaman paraşütle uçarken kimi zaman rafting yaparken kimi zaman deniz sezonunu açarken yansıdı objektiflere…Amatör sporlara verdiği destekle de isminden söz ettirdi.

Bakırcı milletvekili olması durumunda Çay sektörüyle ilgili çay kanunundan kaçak çay sorununa kadar bir çok konu da çalışmalar yapmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.