Halil Bakırcı'dan Gündem Yaratacak Açıklama

Halil Bakırcı'dan Gündem Yaratacak Açıklama

Rize’de 2004-2014 yılları arasında 10 yıl Belediye Başkanı olarak görev yapan Halil Bakırcı, Çay TV'de katıldığı Gündem programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 VALİ’Yİ KAYIKHANELERE ÇAĞIRAN KİM?

Bakırcı, çarpıcı açıklamalar yaptığı programda, Vali’nin gece kayıkhaneye çağrıldığını, moralinin bozulduğunu ve bu nedenle veriminin düşürüldüğünü söyledi.

Bakırcı şöyle konuştu:

“Gerek Valiliğin, gerek başka kurumların yaptığı işlere destek olunması gerekir. Vali Bey’i biz iyi performansla çalıştırabilirsek -kendi babasının evine mi yapacak onları; buraya yapacak, burada kalacak yaptıkları.- Rize kazanır. Ama moralini bozarsan, gece kayıkhanelere çağırırsan adamı, verimi düşük olur. Bu da olmaz. Belediye Başkanı; iyi yapıyor, kötü yapıyor… Eksikliklerini usulüne uygun söylersiniz. Görevleri de biraz bölüşmek lazım. Sadece bir kuruma, bir Valiliğe, bir Özel İdareye, bir Belediyeye bırakmamak gerekiyor. Bunların içinde Rize’de etkin olan Ticaret Odaları, diğer sivil toplum örgütleri, dernekler; MÜSİAD gibi kurumları da kastediyorum. Sadece kamu kurumu niteliğindeki STK’ları değil. Ama Rize bunu pek yakalayabilmiş değil. Hadi ben geçinemedim, belki agresiftim ama başkası ile de geçinemiyor bu insanlar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.