Hasan Karal Gelecekte de Kırılamayacak Rekor İstedi

Hasan Karal Gelecekte de Kırılamayacak Rekor İstedi

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, hedefi koydu, “Kimsenin geçemeyeceği bir rekor olsun” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için, “Rizeliler olarak vereceğimiz kararla bundan sonra seçilecek olan cumhurbaşkanlarının kendi memleketlerinde alacağı oylarında daha üstünde bir oyla başbakanımıza destek vermek istiyoruz.” dedi.

Ramazan boyunca AK Parti Rize ilçe teşkilatlarının düzenlemiş olduğu ramazan programlarının sonuncusu Kalkandere’de gerçekleşti. Kalkandere İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri, Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız ve partililer katıldı.



Milletvekili  Karal, beraberinde il Başkanı Ayar ile birlikte iftar programı öncesi Kalkandere’ye taşınan  polis  okulunu gezerek incelemelerde bulundu. Polis Okulu Müdürü Servet Güngör’le bir araya gelerek taşınma işlemleri ve okulun durumu hakkında bilgiler aldı.


Daha sonra ilçede düzenlenen iftar programına katılan Rize Milletvekili Hasan Karal, yoğun katılımın olduğu iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, “Bu yemeği düzenleyen başta ilçe başkanımız olmak üzere bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum.  Bayrama iki gün kaldı ümit ederdik ki İslam dünyası olarak ramazan bayramına huzur ve sükûnet içerisinde girelim. Ama bu ramazan da maalesef bu fırsatı yakalayamadık. İslam dünyasının muhtelif gölgelerine gözyaşı, kan ve hüzün almış başını gidiyor. Bayrama kadar yapacağımız dualarla beraber İslam dünyasının huzura kavuşması için hep beraber niyazda bulunalım." dedi.


Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Karal,  ülke olarak çok önemli günlerin arifesinde olduğumuzu belirterek şunları  kaydetti: Ülke olarak çok önemli günlerin arifesindeyiz. 10 ağustosta millet olarak, ülkemizin başkanını, milletimizin başkanını yani cumhurbaşkanını seçebilmek için ilk defa önümüze sandık konacak. Bu ülke 11 tane cumhurbaşkanı seçti. Bu seçimlerin birçoğu hep farklı bir takım olaylara sahne oldu. Bir takım olumsuzluklar yaşanarak demokrasi dışı güçlerin müdahalesine hep maruz kalındı. 10 Ağustosta kullanacağımız oy sadece cumhurbaşkanlığı için değildir. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 vizyonunun ön hazırlığı anlamına gelebilecek büyük bir atılım ve kampanyanın başlangıcı olacaktır. Biz 10 Ağustosta vereceğimiz oylarla ülkemizi 2023 vizyonuna hazırlarken aslında daha çok demokrasi daha çok insan hakları,  ülkemizi dünyanın en kalkınmış ve gelişmiş ülkeler seviyesine çıkabilmesinin de kararını vereceğiz.”

Karal, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanlığı seçiminin Rize ve Rizeliler için önemine değinerek,“Seçeceğimiz cumhurbaşkanının da bir Rizeli olması, Rize’nin siyasi tarihinde ilk defa cumhurbaşkanı çıkaracak olması da biz Rizeliler olarak hangi siyasi düşünceye mensup olursa olsun hangi partiye mensup olursa olsun hiç fark etmeden bütün Rizeliler olarak Recep Tayyip Erdoğan etrafında bütünleşmek ve ona destek  verebileceğimiz bir gün olsun istiyoruz. 10 Ağustos günü İnşallah temenni ediyorum ki Rizeliler olarak vereceğimiz kararla bundan sonra seçilecek olan cumhurbaşkanlarının kendi memleketlerinde alacağı oylarında daha üstünde bir oy olsun istiyoruz. Yani bu rekoru hiçbir zaman başka bir il’e kaptırmamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Karal ve Ayar  iftar yemeğinin ardından çay ocağına giderek Kalkandereli  vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinlediler.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.