Hasan Karal'dan Çaykur'la İlgili Açıklama

Hasan Karal'dan Çaykur'la İlgili Açıklama

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur’un Katarlılara satıldığı ve teminat gösterildiği iddialarını yalanladı. Karal, Çaykur’un güvencesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

 AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur’un Katarlılara satıldığı ve teminat gösterildiği yönündeki iddiaları yalanladı.

 
Karal, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Birkaç gündür ÇAYKUR 'la ilgili yazılan çizilenleri ibretle seyrediyorum. Yok efendim ÇAYKUR'u Katarlılara satmışız. Pardon satmamışız da teminat olarak göstermişiz.
 
Televizyonlarda, Basın yayın organlarında defalarca söyledik. Çaykur’umuzun güvencesi Cumhurbaşkanı’mızdır dedik. Haydi biz inandıramadık. Cumhurbaşkanımız özelleştirme Yok dedi. Demekle kalmadı limitsiz kaynak aktardı. Ödemeleri takvime bağlattı. Birçok ilâve yatırıma kaynak gönderdi.
 
Günlük yaş çay işleme kapasitemizi 6000 den 9000 tonlara çıkardık. Dünyanın en büyük Paketleme fabrikasını İyidere’de yaptık. Şimdide ilâve 1500 İşçi alıyoruz. Ama biz anlatamadık, anlatamıyoruz Kardeşim. Bir kısım medyamız bir- iki arızanın yalanını maalesef şişirdi de şişirdi. Üç gündür bu yalanlara saatlerce cevap veriyorum. Bu Rize severlik değildir. Bu ekmeğimize sadakat değildir. Bu Kul hakkıdır. Malum bazı siyasetçi geçinenlerde durumdan vaziyet çıkardı her zamanki gibi. Çayımızı ve Çaykur’umuzu gündelik heveslerine oyuncak edenlere hakkımızı helâl etmiyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.