Hayati Yazıcı Çay TV'de Her Açıdan Programına Konuk Oldu

Hayati Yazıcı Çay TV'de Her Açıdan Programına Konuk Oldu

Ak Parti Rize milletvekili ve eski gümrük ve ticaret bakanı Hayati Yazıcı Her Açıdan programında gündemi değerlendirdi. Yazıcı MHP Rize milletvekili aday adayı Cem Kazmaz'ın genel bütçe raporlarında havaalanı ve lojistik için kalem ayrılmadı, 2015 de somut adım atılamaz iddialarına yanıt verdİ. Timya vadisinde temel atılacağını müjdeledi.

Ak parti Rize milletvekili ve eski gümrük ve ticaret bakanı Hayati Yazıcı Türkiye'deki ağrı vergi yüküne getirilen eleştirilere değindi.

Yazıcı MHP Rize milletvekili aday adayı Cem Kazmaz'ın genel bütçe raporlarında havaalanı ve lojistik için kalem ayrılmadı,2015 de somut adım atılamaz iddialarına da her açıdan programında yanıt verdi. Yazıcı:"Biz hiçbir zaman popülizim bizim politika tarzımız olmadı. yapamayacağımız hiç bir şeyi hiç bir aşamada hiç bir yerde söylemedik. Ovit'ten hiç bahsetmedik 2011 yılına kadar biz ne zaman bunu yapabilecek duruma geldik o zaman ki Başbakanımız bugün ki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Rize'de o dağ delinecek dedi. Havaalanı da aynı şekilde yapacağımız duruma gelene kadar hiç söz etmedik. Eğer havaalanının ödeneği yoksa yatırım projesine alınmadıysa ÇED raporunu hazırlamak için ulaştırma bakanlığı nereden harcama yapacak? dedi.

Yazıcı , Timya vadisinde yakında temel atılacağı müjdesini de verdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.