HDP'nin Rize Adayı Selda Karafazlı İlk Kez Konuştu

HDP'nin Rize Adayı Selda Karafazlı İlk Kez Konuştu

HDP'den aday olduğu için akrabalıktan reddedilen Selda Karafazlı, 'Bu işe girerken bütün sülale bizim arkamızda olsun diyerek girmedik' dedi. Karafazlı Rize halkı kimsenin kışkırtmasına gelmez anlayış göstereceklerine inanıyorum dedi.

  HDP'den aday olduğu için bazı Akrabaları tarafından reddedilen Selda Karafazlı katıldığı TV programında konuştu. Çok mutlu olduğunu belirten Karafazlı  "Rize halkı kışkırtılacak bir halk değil. Bizimle aynı masaya da oturacaklar. Güzel bir süreç başlayacak"

"ÇOK GÜZEL TEPKİLER VAR"

Sosyal medyada gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Karafazlı, "Aktif olan Twitter hesabı şahsıma aittir. Ordaki mesajları da kendim yazıyorum. Olumlu tepkiler var. Çok mutluyum. Şimdi çok daha büyük aile olduk. Çok güzel tepkiler var. Abla oldum, kardeş oldum. Evine davet edenler var. Amed bölgesinden çağrılıyorum" dedi.

"TEPKİLERİN AYARI KAÇABİLİYOR"

Karafazlı, aile içinde patlak veren olaylarla ilgili ise, "Ortada farklı görüşte insanlar var. Bunların tepkilerinin ayarı kaçabiliyor bazı zamanlar. Uyarılar oldu. 'Yanında olamayız' diyerek beni uyardılar. Bu işe girerken bütün sülale bizim arkamızda olsun diyerek girmedik. Rize halkı kışkırtılacak bir halk değil. Bizimle aynı masaya da oturacaklar. Güzel bir süreç başlayacak" yorumunda bulundu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.