Hikmet Ayar Hangi Konuda Özür Diledi

Hikmet Ayar Hangi Konuda Özür Diledi

Gecikmeden Dolayı Özür Diliyoruz Bu sözler Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar’dan..

Başkan Ayar, Rize Amatör futbol sahasının yeniden yapılanmamasından dolayı özür dileyerek, konu hakkında geniş hacimli bir değerlendirmede bulundu.

Önceki yıl yıkılan Ekrem Orhon futbol sahasının yerine yapılması düşünülen ve projesi çıkan futbol sahası için şuanda ellerinin ve kollarının bağlı olduğunu bu durumunda kendileri çok üzdüğünü belirten Hikmet Ayar şu ifadeleri kullandı:
 
“ Burası Türkiye, maalesef her istediğinizi her zaman yapamıyorsunuz. Hukuka saygı duymamız gerekiyor. Bu ilk defa olmuyor. Biliyorsunuz ki Kalkandere organize sanayi bölgemiz bu nedenlerle birkaç defa hukuk engelini takılmıştı. Burada da maalesef Rize’mizin içerisinde yer alan insanlar ( Bir takım haklı sebepleri olabilir)hukuka başvurdular ve yargı kararı ile yeni yapılacak sahamızı şimdilik durdurmayı başardılar. Bana göre çok da elzem olmayan konularla engel yönüne gittiler. Süreç devam ediyor. Bir ihtimal aynı yerde yapılabilir, bir ihtimalde bizim B planımız devreye girebilir. B planı hemen onun yan tarafında yer alan liman ve balıkçı barınağın arasında yer alan bir alanda denizi doldurarak yapılması planlanan yeni yer. Rize Amatörü için bu tesis er yada geç yapılacak. Gecikmeden dolayı Rize kamuoyundan, Rize Amatöründen özür diliyoruz” dedi.
 
Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.