İkizler, Parçalanan Tır'dan Yara Almadan Kurtuldu

İkizler, Parçalanan Tır'dan Yara Almadan Kurtuldu

İstanbul'dan Rize'ye karne tatiline giden ikizlerin içinde bulunduğu TIR, Samsun’da moloz yüklü kamyona arkadan çarptı. TIR’ın parçalandığı kazada sürücü ve eşi yaralanırken, 11 yaşındaki ikiz çocukları ise yara almadan kurtuldu.

Kaza, Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Avcılar'dan Gürcistan Tiflis’e akaryakıt istasyonu marketi rafları götürmek için yola çıkan TIR'ın sürücüsü Sinan Bak (36), 2 gün sonra karne tatili olması sebebiyle geçiş yolu olan memleketi Rize'ye eşi Işılay Bak (29) ile ikiz oğulları 11 yaşındaki Enes ve Erdinç'i de yanına alarak yola çıktı. Ailesini Rize'de bırakıp kendisi Tiflis'e gidecek olan Sinan Bak idaresindeki 34 UP 2490 çekici, 34 UP 0881 dorse plakalı TIR, önünde seyreden Memiş Dilli (59) idaresindeki moloz yüklü 55 HV 271 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın şoför mahalli paramparça oldu. Parçalanan TIR'da bulunan ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Enes ve Erdinç kardeşler kazayı yara almadan atlatırken, anne Işılay Bak ile baba Sinan Bak ise yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Işılay Bak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazayı burunları bile kanamadan atlatan ve hastane önünde dolaşan ikiz kardeşler, kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.
Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.













Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.