İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin için Mevlid-i şerif okutulacak

İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin için Mevlid-i şerif okutulacak

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı: “Ani bir şekilde aramızdan ayrılan ve hakka yürüyen Osman Karavin kardeşimiz için okutacağımız Mevlid-i şerife tüm güzel insanları bekliyoruz.” Dedi.

 AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, aort damarı yırtığı ile ameliyat olan ve böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin için mevlid kandilini icra edeceğimiz 11 Aralık Pazar günü Sahil Camisi'nde akşam namazının ardından Mevlid-i Şerif okutulacağını söyledi.

Rizeli hemşerileri için değerli bir insanı, kendileri için ise bir kardeşi kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade eden Muhammed Avcı, “Onu her zaman hayırla yad edeceğiz. O, bizim için dava arkadaşından öte bir kardeş gibiydi. Her türlü rüzgara karşı sakinliğini koruyan çok güzel bir insandı. Rabbim herkese ölünce onun gibi arkasından güzel ifadelerle yad edilenlerden olmayı nasip eylesin.” Diye konuştu.

Ölümün hakikati karşısında elden gelen hiçbir şeyin olmadığına vurgu yapan Avcı, “ilimize yapmış olduğu güzel hizmetlerle sadaka-i cariyesi devam eden Osman Karavin için 11 Aralık Pazar günü Sahil Camisi'nde akşam namazının ardından Mevlid-i Şerif okutacağız. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve hatim duası yapılacak. Ani bir şekilde aramızdan ayrılan ve hakka yürüyen Osman Karavin kardeşimiz için okutacağımız Mevlid-i şerife tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. ” İfadelerini kullandı.

Avcı, ömrünü güzelliklere harcamış ve hayırlı insan yetiştirmek için mücadele eden Osman Karavin için dua istedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.