İl Başkanı Muhammed Avcı Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

İl Başkanı Muhammed Avcı Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

İl başkanı Avcı, İlk olarak il ve ilçe seçim işleri birim başkanlarıyla toplantı yaptı. Ardından, Kasarcılar köyünde Mehmetçik vakfı yararına düzenlenen kermese katıldı. Daha sonra Merkez ilçe başkanı İshak Alim’le birlikte Rize Merkez Atatürk caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Muhammad Avcı, esnaflarla sohbet edip onların sorunlarını dinledi. Yerel ve genel konularla ilgili soruları cevapladı. 


 
Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşları makamında ağırlayarak sorunlarıyla ilgilendi. Rize’deki projelerin takibi noktasında hem Rize’de hem de Ankara’da çalışmalarına devam eden il başkanı Avcı AK Parti teşkilatları olarak her zaman sahada olduklarının altını çizerek, “ Bir yandan teşkilat çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da hemşerilerimizle bir araya gelip onların görüş, öneri ve sorunlarını dinliyoruz.



Biz her zaman hemşerilerimizle birlikteyiz. Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların hal ve hatırını sorabilmektir. Bizler seçimden seçime değil, her zaman hemşerilerimizle bir araya geliyor, yaşamı onlarla paylaşıyor ve hadiselere onların gözüyle bakmaya, anlamaya ve çaresini de öyle bulmaya gayret ediyoruz.



AK Partinin başarısının ardındaki en büyük etken yaptığı hizmetlerin yanında milletiyle olan bu derin bağıdır. Bizler, AK Parti teşkilatları olarak il başkanından sandık kurulu üyesine kadar her zaman sahada milletimizle birlikte. Rize’miz için çalışmaya devam edeceğiz. ” dedi









 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.