İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesinde Bir İlk Daha

İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesinde Bir İlk Daha

Rize'nin Çayeli ilçesindeki İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesinde Kapalı (Laparoskopik) Myom Ameliyatı ilk kez gerçekleştirildi.

 Alınan bilgiye göre, İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesine kanama ve ağrı şikayetiyle başvuran hastanın yapılan muayenesinde rahim kısmında 6 cm büyüklüğünde Myom (Ur) olduğu tespit edildi. İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Evren Akmut ve Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Mikail Uyan tarafından hastanede bir ilk gerçekleştirilerek laparoskopik (kapalı) teknikle myomu alınan hastanın, aynı zamanda göbek fıtığı da onarıldı. Genel durumu iyi olan hasta gerekli takiplerin ardından taburcu edildi.

 
Operasyonu gerçekleştiren hekimlerden Op.Dr. Evren Akmut, laparoskopik teknikle ameliyatların devam edeceğini bildirerek, ilerleyen süreçte idrar kaçırma şikayeti ile ilgili ameliyatın da gerçekleştirileceği müjdesini verdi.  
 
Başhekim Dr. Yahya Kesici ise ameliyatı gerçekleştiren hekimlerle birlikte hastayı taburcu olmadan ziyaret ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu.
Op.Dr. Evren Akmut ve Op.Dr. Mikail Uyan’ı gerçekleştirdikleri başarılı ameliyattan dolayı tebrik eden Başhekim Dr. Kesici, eldeki imkanları sonuna kadar kullanarak Çayeli'ne en verimli ve en kaliteli hizmeti sunduklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum