İYİ Parti Rize İl Başkanı Özyanık: Kazanan Rize olacak

İYİ Parti Rize İl Başkanı Özyanık: Kazanan Rize olacak

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, 05 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2. Olağan Kongrede yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, yeniden il başkanlığına aday olduğunu düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla açıkladı.

Hazırlanan salona partililerin sığmadığı toplantıda konuşan Başkan Özyanık, 05 Temmuz Pazar günü düzenlenecek olan İYİ Parti Rize 2. Olağan Kongresi’nin demokrasi şöleni içinde gerçekleşeceğini ve kongre sonunda kaybedenin olmayacağı, kazananın ise Rize olacağını söyledi.

Genel Başkan Meral Akşener tarafından İYİ Parti Rize İl Başkanlığı görevine getirildiği ilk günden itibaren kendisine verilen görevin yüklediği yüksek sorumluluk bilinciyle hareket etmeye çalıştığını dile getiren Başkan Özyanık, “Rize gibi siyasetin çok zor icra edildiği bir şehirde, siyasette yeni yüzlere, özellikle gençlere ve kadınlara yer açmak isteyen Genel Başkanımızı mahcup etmemek, biz gençlere olan güvenini bir an olsun boşa çıkarmamak, bu kutsal görevi üstlenirken daha büyük bir sorumluluk yüklüyordu. Hamd olsun bayrağı devraldığımız yerden hep birlikte çok daha yukarılara çıkarmayı başardık.” dedi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren zor süreçlerden geçtiklerini ve partilerini kararlı bir şekilde büyüterek güçlendirdiklerini ifade eden Özyanık, partilerine gönül vermiş hiç kimseye sırt dönmediklerini söyleyerek, “Her zaman kucaklaşan, birleştiren, her zaman herkese kapımızın açık olduğu bir süreç yürüttük. İlk günden itibaren yanımda olan çok değerli ilçe başkanlarıma, partimizin her kademesinde görev alan üyelerimize, bize desteklerini esirgemeyen, partimize oy vermiş, vermemiş bizleri destekleyip yüreklendiren her bir Rizeli hemşerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Kazanan Rize Olacak

Gerçekleştirilecek olan olağan kongre ile yeni bir döneme girdiklerini belirten Özyanık, “5 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğimiz İYİ Parti Rize 2. Olağan Kongresiyle birlikte partimizde demokrasiyi yerleştirip, demokratik yarış içerisinde birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olacağız. Yaşanan kongre süreçleri bizleri bölen parçalayan değil, tam aksine partimize yeni katılımlar sağlayan, partimize teveccühün ve ilginin yüksek olduğunu gösteren ve İYİ Parti Rize ailesini güçlendiren demokratik bir şölen olarak gerçekleşmiş olacaktır. Kongremizde daha önce de olduğu gibi asla kaybeden taraf olmayacaktır. Kazanan İyi Parti olacaktır. Kazanan Rize olacaktır.” dedi.

Kongre, Demokrasi şöleni çerçevesinde gerçekleşecek

Gerçekleştirilecek kongrede kendisine desteklerini açıklayan ve yeni dönemde de İl Başkanı olarak devam etmesini isteyen partililere şükranlarımı sunan Başkan Özyanık, “Bu süreçte nezaket dilini kaybetmeden kongre sürecini yürüten dava arkadaşlarıma da sürece sundukları katkıdan dolayı onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. İYİ Parti’ye gönül vermiş her bir arkadaşımızın bizlerin başının üzerinde yeri vardır. Demokrasi şöleni çerçevesinde gerçekleştireceğimiz kongremizden sonra, hep birlikte tek bir vücut olarak hedefimize doğru, emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu hedef Genel Başkanımızı Meral Akşener’i Türkiye’nin İlk Kadın Cumhurbaşkanı yapmak, Türkiye’de ve Rize’de her bir vatandaşımızın, İYİ, Mutlu ve Refah içinde olmasını sağlamaktır. Bu hedef ve kararlılıkla gerçekleştireceğimiz kongremizin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.