İyidere Ülkü Ocakları Mehmetçik İçin Fetih Suresi Okuttu Dualar Edildi.

İyidere Ülkü Ocakları Mehmetçik İçin Fetih Suresi Okuttu Dualar Edildi.

Ülkü Ocakları, Mehmetçiklerimiz İçin Fetih Suresi Okudu

  Ülkü Ocakları İyidere ilçe teşkilatı  tarafından Afrin’e düzenlediğimiz Zeytin Dalı operasyonuna katılan Mehmetçiklerimizin başarıyla harekatı bitirmesi için Fetih Suresi okutuldu ve ülkemizin birliği için dua edildi.

 

Ülkü Ocakları genel merkezi tarafından 3 gün önce Afrin’e düzenlediğimiz Zeytin Dalı operasyonuna katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarı ile harekâtı tamamlaması için ülke genelinde Fetih Suresi okundu.

 

Daha sonra, Ordumuzun Afrin’de zeytin dalı operasyonunda muzaffer olması için eller semaya açılarak dua edildi.

İyidere Ülkü Ocakları  Başkanı Osman Mete , “operasyona destek verdiklerini” belirterek, “Biz Ülkü Ocakları olarak tüm Türkiye genelinde il, ilçe, belde ocaklarımızda kahraman Türk askerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için ocaklarımızda Kur’an-ı Kerim tilavetleri okunarak, Fetih suresi okunarak kendilerine desteğimizi göstermek için bugün bir araya geldik.

 Liderimiz Devlet Bahçelinin de belirttiği gibi durum hasıl olursa ihtiyaç halinde Ülkücü hareket her türlü her koşulda bedel ödemeye hazırdır. Her zamanda Türk milletinin ve Türk askerimizin yanında olduğumuzu da belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.