“KADINLAR, BAŞIMIZIN TACIDIR.”

“KADINLAR, BAŞIMIZIN TACIDIR.”

“KADINLAR, BAŞIMIZIN TACIDIR.”

 Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, sadece bir gün değil her gün kadınlarımızın kıymetinin bilinmesine vurgu yaparak bir kutlama mesajı yayımladı ve şunları dile getirdi:

 

“Ülkemizin, toplumumuzun kalkınması için bugüne kadar en büyük desteği ve önemi çocuklarımıza, gençlerimize ve özellikle de kadınlarımıza verdik.

 

Hayatımızın her alanını güzelleştiren, dünyamızı daha yaşanacak yer haline getiren tüm kadınlarımız bizim için değerlidir. Kadın anadır, bacıdır, baş tacıdır, eli öpülesidir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının artması açısından büyük önem taşımaktadır.

 

İslam dini kadınlara büyük bir önem vermektedir. Hayatın her alanında kadınlar başımızın tacıdır. Onlar hem toplumun hem ailenin temelidir. Modern, güçlü, çağdaş ve Yeni Türkiye'nin simgesi ve Cumhuriyetin en büyük teminatıdır. Güçlü kadın; güçlü evlat, güçlü Türkiye demektir.

 

Sadece bir gün değil, her gün kadınlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Hakları ödenemeyecek kadınlarımıza sevgimiz, saygımız sonsuzdur. Bu vesileyle tüm dünya kadınlarının bu anlamlı gününü kutluyor, sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.