"KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ 8 MART’A SIĞDIRMAMALIYIZ”

"KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ 8 MART’A SIĞDIRMAMALIYIZ”

"KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ 8 MART’A SIĞDIRMAMALIYIZ”

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla sahilde Rize Belediyesi tarafından kurulan çadırla kadınlarla bir araya geldi. Başkan Kasap’a eşi Menduha Kasap da eşlik etti.


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü vesilesiyle çadırda kurulan el emeği göz nuru serginin açılışını yapan Başkan Kasap şunları ifade etti:


“Kadınlarımızı bir güne sığdırmak doğru değildir. Ancak yine de böyle özel günlerle hatırlanmak ülkemizde de dünyada da önem kazanmıştır. Zaman zaman kadınlarımızın maruz kaldığı şiddet bizleri üzmektedir. Dinimiz kadınlarımıza çok değer vermiştir, Peygamber Efendimiz cennetin kadınlarımızın ayakları altında olduğunu hadislerinde ifade etmiştir. Bizler de inancımız gereği kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak, ona göre projeler gerçekleştiriyoruz. Bütün çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarımızın gününü tebrik ediyorum” dedi.


Açılıştan sonra Rize Belediyesi Kadın Kültür Merkezi ve Mesleki Eğitim Birimindeki kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergisini eşi Menduha Kasap ile birlikte gezen Başkan Kasap, Kadınlar Günü dolayısıyla da eşine el emeği kolye hediye etti.


Ardından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü sebebiyle Çuha ve Hercai çiçeklerini Başkan Kasap eşi Menduha Kasap ile birlikte kadınlarımıza hediye etti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.