Kalkandere Meydanı AK Parti İlçe Teşkilatının İftar Programında Doldu

Kalkandere Meydanı AK Parti İlçe Teşkilatının İftar Programında Doldu

AK Parti Kalkandere ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 AK Parti’de ilçe teşkilatları iftar programlarında bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Kalkandere İlçe teşkilatı tarafından açık havada gerçekleştirilen iftar programına yoğun katılım oldu. Programa AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, İl yönetim kurulu üyeleri, Rize belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ilçe başkanı Hasan Ayyıldız ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. İlçe başkanı Hasan Ayyılıdız bu mübarek ayda sofralarını şenlendiren herkese teşekkür etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal iftar programında yaptığı konuşmada, “ Teşkilatlarımızdaki birlik, berberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olan iftar programlarında bir tanesi olan Kalkandere ilçe teşkilatlarımızın iftar programında olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duymaktayız. Bu güzel gecemizin Kalkandere’mizin birliğine, berberliğine ve kardeşliğine katkı sağlamasını ve bu mübarek Ramazan ayının feyzinden, bereketinde ve güzelliklerinden tüm Müslümanların en üst düzeyde istifade etmesini Allahtan niyaz ediyorum. Ramazan ayı birlik beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü demektir. Bütün güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı bir ay demektir. Temennimiz ve niyazımız o dur ki ramazan ayında kazandığımız bütün bu güzellikleri bayram ve bayram sonrasında devam ettiririz.” Diye konuştu

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ise Ramazan ayında hemşerileriyle bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Partimizin kuruluşundan bu yana ramazanlara çok farklı bir ehemmiyetle yaklaştığımızı düşünüyor ve gözlemliyoruz. Kuruluşundan itibaren AK parti’nin ramazan programları çok dolu dolu geçti. Bu yılki ramazan ayında 9. İlçe programımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında beldelerde de yapacağımız programlar var. İftar programı yapmadığımız üç tane ilçemiz kaldı. Bundan sonra bu üç ilçemizde yapacağımız programlarla ilçe teşkilat iftar programlarımızı tamamlayacağız. Ramazanı hemşerilerimizle birlikte yaşamanın gayreti içindeyiz. Bu anlamda hemşerilerimizden çok pozitif bir motivasyon aldığımızı söyleyebiliriz. Hem teşkilatlarımız hem bizler iftar programlarımızın dışında da esnaf ziyaretleri ve yatırımları inceleme programlarıyla birlikte çok dolu dolu bir ramazan geçirdik.” diye konuştu.

İl başkanı Avcı iftar yemeğinden sonra Kalkandereli vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla çay içip sohbet etti. Ayrıca gençlik kolları teşkilatıyla bir araya geldi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.