Kangren Olan Bacağı Kesilmekten Kurtardı

Kangren Olan Bacağı Kesilmekten Kurtardı

Atar damara bağlı gelişen hastalık iki bacağını da sardı. Zamanla her iki bacakta kangren oldu. Bir bacak yapılan ameliyatla düzeldi diğer bacakta ki şikayetler devam etti. Damar tıkanıklığı ile birlikte normal şartlarda kesilmesi gereken sol bacağı doktorun tecrübesi kurtardı.

  Kalp Damar Cerrahi Operatör Dr. Mustafa Çağdaş Çayır  başarılı bir operasyona imza attı, kangren olan bacağı kesilmekten kurtardı. 3 ay önce karın ağrısı şikayetiyle  Rize Devlet Hastanesine kaldırılan Selamettin Yener’in karın içerisinde damarın yırtıldığı ve her iki bacağında da damar tıkanıklığı olduğu tespit edilerek hemen ameliyata alındı. Kalp Damar Cerrahi Operatör Dr. Mustafa Çağdaş Çayır’ın gerçekleştirdiği başarılı ameliyat sonrası sağ bacak iyileşme gösterirken sol bacakta problemler devam etti. Atar damar hastalığı diye isimlendirilen hastalıktan dolayı sol bacakta şikayetler artınca  üst üste yapılan ameliyatlar sonrası kalçadan kesilmek üzere olan  bacak kurtarıldı. 1,5 aylık bakım neticesinde hastanın durumunun şuan iyi olduğunu ifade eden  Kalp Damar Cerrahi Operatör Dr. Mustafa Çağdaş Çayır, yaralar toparladı, 1 ay sonra hastamız normal hayatına devam edecek dedi.

Başarılı ameliyat sonrası yaşadıklarını anlatan 65 yaşındaki Selamettin Yener, yeniden doğmuş gibi hissediyorum derken Op.Dr. Çayır ve ekibine teşekkür etti






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.