Karal Büyükçekmece’deki hemşerileriyle buluştu

Karal Büyükçekmece’deki hemşerileriyle buluştu

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal İstanbul/Büyükçekmece Rizeliler Derneği'nde hemşerileriyle buluştu.

  Dernekte  düzenlenen kahvaltılı programa; B.Çekmece Dernek Başkanı Turgut Berberoğlu, Topaloğulları Vakfı Başkanı Mustafa Aksoy, Rizeli Bürokratlarımız İSTON Satın alma Daire Başkanı Ömer ERDOĞAN, İBBB Anadolu yakası İtfaiye Müdürü Mehmet Emin Koçan, Başkent öğretmen evi müdürü Servet AKARSU, İşkur Genel müdürlüğü Basın müşaviri Fahrettin KAYA katıldı. Büyükçekmece’de yaşayan Rizelilerin büyük ilgi gösterdiği program 3 saat sürdü.

     Dernek Başkanı Turgut BERBEROĞLU yaptığı açıklamada,  “Hasan KARAL Ülkemiz ve ilimiz için Rize tarihinde en çok çalışan, halkla buluşan, halkın ayağına giden, hemşerilerine her yerde sahip çıkan milletvekillerimizden biridir. Kendisini tebrik ediyor başarılı çalışmalarını devamını diliyoruz.” dedi.

   Rize Milletvekili Hasan KARAL yaptığı konuşmada, “Örnek ve özverili bir çalışmayla Büyükçekmece’de yaşayan Rizelileri Dernek çatısı altında bir arya toplayan Dernek Başkanı Turgut BERBEROĞLU ve yönetimine teşekkür ediyorum. Her zaman ve her yerde siz Gurbette yaşayan hemşerilerimin  hizmetinde olacağımı bilmenizi istiyorum.” dedi    
  

KARAL konuşmasında, “Rize tarihi bir değişim ve dönüşüm içerisindedir. Yıllardır konuşulan Ovit tünelinin temelini attık. Yıllardır konuşulan, istimlak sorunları nedeniyle bir türlü çözülemeyen organize sanayi meselesini çözdük yakında bacalar tütecek. İyidere’de hayata geçecek olan Lojistik merkeziyle Rize ticaretin ve istihdamın merkezi olacak. Güney çevre yolu ve Salarha tüneliyle Kuzey ve Güney buluşturup şehrimizi Salarha vadisine açacağız. Rize nefes alacak. Havaalanı Dünyada 3. Denizde inşa edilen havaalanı olacak. Ticaret, Turizm.Spor ve Sağlık şehri olma yolunda ilerleyen Rize’miz Türkiye’nin Marka şehirleri arasında olacak” dedi

    Soru cevap bölümünde yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade eden  Rizeli hemşerilerimiz. Hasan KARAL’a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ettiler.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.