Karal Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor‏

Karal Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor‏

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Rize’nin Bütün Köylerine Gideceğim” Açıklamasının Ardından Köy Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Haftanın dört günü Rize’de bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal önümüzdeki birkaç ay içerisinde Rize’nin 348 köyünü gezmek istediğini ve özellikle köyde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına giderek onların taleplerini ve tavsiyelerini dinlemek istediğini söyleyerek köy ziyaretleri programına devam ediyor.

                Önceki gün Rize’nin Güneysu ilçesinde dört ayrı köyü ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal köy muhtarları ve köyde yaşayan vatandaşlarla buluşarak bir takım toplantılar gerçekleştirdi ve ziyaret ettiği köylerde vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

                İlk olarak Güneysu ilçesinde AK Parti Güneysu İlçe Teşkilatı ile AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığında buluşan Karal, burada Güneysu Teşkilatı ile kısa bir toplantı gerçekleştirdikten sonra Güneysu ilçesi Güneli Köyünü ziyaret etti.

                Güneli köyü muhtarı ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada vatandaşlar ile yaklaşık iki saatlik bir toplantı gerçekleştirerek vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

                Güneli köyü ziyaretinin ardından Güneysu Başköy bölgesine hareket eden Karal, burada da aynı coşku ve yoğun ilgi ile karşılandı.

                Başköy köyü muhtarı Hızır Reyhan ve Başköylü vatandaşlar tarafından AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a Rize’ye ve Rize’nin köylerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü bir plaket taktim edildi.

                Kendisine verilen plaket sonrası vatandaşlara teşekkür eden Karal “ Göstermiş olduğunuz bu ilgi ve alakadan ötürü öncelikle siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Ben bu köy ziyaretlerini hemen hemen her hafta yapıyorum. Buradaki amacımız sizlerin düşüncelerini dinlemek. Özellikle yerel sorunlarımız noktasında sizlerden gelen talep ve önerileri değerlendirmek. Öte yandan sizlerin Ankara’ya kadar yorulmanızdan ziyade bizzat sizin ayağınıza gelip yaşadığınız zorlukları veya güzellikleri bizzat yerinde görmektir” dedi.

                Konuşmasına devam eden Karal “Devletimizin bütün imkânlarını yapmış olduğumuz bu yerinde incelemelerden sonra seferber etmeye devam ediyoruz.  Tabi ki bizlerin bu mücadelesi sizlerin desteği olmadan hedefe ulaşamaz. Başta köy muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın köydeki meseleleri sahiplenmesi ve bu doğrultuda bizlere yardımcı olarak gelecek nesillerimize daha güzel bir yaşam sunma adına gayretleri olmalıdır. Sizlerle birlikte el birliğiyle ve bu tür toplantılarımızın katkılarıyla özellikle köylerimizdeki sorunları en az hale getirmeyi arzu ediyor ve bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

                Buradaki toplantıların ardından Güneysu ilçesinin Yeniköy ve Yarımada köylerini de ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, daha önceki köylerde olduğu gibi bu köylerde de muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek vatandaşları dinledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.