Karal, Mahalleli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Karal, Mahalleli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Müftü Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi, mahalledeki yatırımlar hakkında istişarede bulundu.

Meclisin tatile girmesiyle birlikte Rize’ye gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, beraberinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gafur Karali, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt ile Müftü Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı Abdullah Şentürk ve mahalle sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelerek, mahallelinin sorunlarını dinledi.

Mahallelinin sorunlarını dinleyen Karal, Müftü Mahallesinde yapılan devlet su işleri ve karayolları yatırımlarıyla ilgili istişarede bulundu. Ayrıca mahalle muhtarından da mahalledeki sorunları dinleyen Karal, vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyerek vatandaşlarla fikir alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise Müftü Mahallesindeki belediye yatırımlarını anlatarak son durumları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.