Karal, “Rize’mizi tarihinde görmediği devasa projelerle tanıştırdık”

Karal, “Rize’mizi tarihinde görmediği devasa projelerle tanıştırdık”

Karal, “Rize’mizi tarihinde görmediği devasa projelerle tanıştırdık”

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Müftü mahallesinde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptılar.

Açılış törenine Ak Parti İl Başkan Vekili İshak Alim, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.

RİZE TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ DEVASA YATIRIMLAR

Açılış töreninde yapmış olduğu konuşmada Rize’ye birçok hizmet kazandırdıklarını belirten Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, “Rize’mizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’yle Hukuk Fakültesi’nin temelini attık. Üniversitemizi büyütüyoruz. Sağlık yatırımlarımızı da bir taraftan devam ettiriyoruz. Türkiye’nin en modern Ağız ve Diş Hastanesini yapıyoruz, inşallah bir iki ay sonra Rizeli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bir taratan Güney Çevre Yolumuz büyük bir hızla devam ediyor. Havalimanı projemiz, İyidere Lojistik Merkezimiz, dünyanın en büyük çay paketleme fabrikamız gibi birçok Rize’mizi tarihinde görmediği devasa projelerle tanıştırdık” diye konuştu.

SALAHA TÜNELİ 26 MAYISTA İHALE EDİLİYOR

Karal, “26 Mayıs’ta Salaha Tünelleri’nin ihalesini yapıyoruz. Bu proje belediyemizin devasa projelerinden bir tanesi, hem de merkezi hükümetin şehri arka tarafa açma ideallerinin en önemli parçasıdır” dedi.

Millete hizmet yolunda olmaya devam edeceklerini vurgulayan Karal, “Biz doğal liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız siyasi ahlak ve terbiye gereği, hayatımız boyunca siyasi kadrolarda yer alsak da almasak da “İnsanların en faydalısı insanlara hayırlı olandır” ilahi hüküm gereği, Allah sağlık verdiği müddetçe insanımızın ve ülkemizin emrinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap konuşmasında, bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Rize’nin üzerine düşen görevi yapacağını vurguladı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.