Karal, RTEÜ'de Yatırımları İnceledi

Karal, RTEÜ'de Yatırımları İnceledi

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversite'sinde yapımı devam eden yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ana Kampüsü’nde yapılan yeni eğitim binaları ve öğrenci sosyal yaşam merkezlerini inceleyen Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’nin en büyük değerlerinden birisi olan üniversitenin böylelikle daha da gelişeceğini söyledi. Karal'a incelemeleri sırasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları eşlik etti.

İncelemeleri sırasında öğrenci sayısının her yıl daha da arttığını buna paralel olarak eğitim binalarını büyüttüklerini ifade eden Karal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden birisi olması için çalıştıklarını, yeni yapılan binalarla birlikte öğrencilerin hem sosyal anlamda hem de akademik anlamda gelişim sağlayabilecekleri yeni mekanlar oluşturduklarını belirtti.

Rize şehrinin gelişiminde üniversitenin önemli rol oynadığı kaydeden Karal, Rize’nin bir eğitim şehri olabilmesi noktasında gerek her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını sözlerine ekledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.