Karal Sorunları  Yerinde Dinliyor

Karal Sorunları Yerinde Dinliyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Düzköy, Ortapazar, Yolüstü, Selimiye, Yolbaşı Köylerini ve Kalkandere İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti.

Karal  beraberindeki  il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı Murat Sadettin Türüt ve il genel meclis üyeleriyle birlikte Yolüstü  Köyünde; Ortapazar, Üçkaya, Düzköy, Selimiye köyü  muhtarları ve vatandaşlarla bir araya  geldi. il genel meclis üyeleri 2014 yılı içerisinde köylere yapılan yatırım ve 2015 yılında yapılacak  yatırımlarla  ilgili  ayrıntılı  bilgiler verdiler.

Karal  burada yaptığı açıklamada köyleri  ziyaret ederek  ihtiyaçları  ve sorunları  yerinde gördüklerini  belirterek, " Özellikle hükümetimizin başlattığı  KÖYDES projeleriyle birlikte il özel idaresi  bünyesinde köylerimizin başta yol ve su  ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapıyoruz. Elbette ki sorunları  bir an da çözemeyiz. Ama  geçmiş dönemlere baktığımız zaman  iktidarımız  döneminde köy yatırımlarının ne kadar arttığını  görmekteyiz. Bu yatırımlar yapılırken  Ankara'dan gelen  kaynaklar adil bir şekilde dağıtılıyor. iktidarımız döneminde biz bu konuda hassas davrandık  davranmaya da devam edeceğiz" dedi

Karal,  daha sonra vatandaşların sorularını  cevaplayarak Rize'de devam eden ve  proje aşamasında ki  yatırımlarla  ilgili  bilgiler verdi.  Buradaki  ziyaretinden sonra Yolbaşı  köyüne geçen Karal  köy muhtarında çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgiler aldı.
Kalkandere ilçe teşkilatını  ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinin ardından Kalkandere ilçe başkanlığını ziyaret eden Karal  teşkilat mensuplarıyla bir araya  geldi. Yeni  göreve gelen kadın kolları  ve gençlik kolları başkanları  ve yönetimleriyle tanışarak  yeni  görevlerinde kendilerine başarılar diledi. İlçe başkanı Hasan Ayyıldız ve teşkilat mensuplarından Kalkandere'nin sorunları  hakkında bilgiler aldı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.