Karal: Yepyeni ufukların çizileceği bir Türkiye önümüzde duruyor

Karal: Yepyeni ufukların çizileceği bir Türkiye önümüzde duruyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde belirlenen milletvekili aday listeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, belirlenen isimlerin başta Rize olmak üzere tüm ülkeye hayırlar getirmesini diledi.


 
“PARTİMİZİ RİZE’DE KURMA ŞEREFİNE NAİL OLDUM”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile partimizi Rize’de kurma şerefine nail oldum. Liderimizin partimizin kurulması sürecinde yaşadıkları aşikârdır. Çok zorlu süreçlerden gelen liderimize muhtar bile olamazsın demişlerdi. Ama bugün dünya lideri sıfatıyla onurlandırılan liderimizin çizdiği yolda yürümenin, gösterdiği hedefe ilerlemenin ve belirlediği vizyonda yer almanın onuru ve gururunu hissettim, hissediyorum ve hissetmeye de devam edeceğim.” dedi.



 
“24 HAZİRAN SONRASI YEPYENİ UFUKLAR ÇİZİLECEK”
24 Haziran’da istikrar ve milli iradenin daha güçlü bir şekilde var olması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylanacağını ifade eden Karal “Yepyeni ufukların çizileceği bir Türkiye önümüzde duruyor. Daha huzurlu ve müreffeh bir ortamda, başta ekonomik olmak üzere her alanda daha güçlü ve dinamik bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin olmazsa olmaz bir sistem olduğu kamuoyunca takdir görülmektedir. Bu takdir inşallah 24 Haziran’da milletimizin onayı ile yürürlüğe girecektir.” İfadelerini kullandı.
 

 
“TBMM’DE MEMLEKETİNE EN ÇOK GİDEN VEKİL ÜNVANI"
Milletvekili aday listelerinin belirlenmesi sürecini değerlendiren Karal, “Başta Rize’den milletvekili adayı olarak belirlenen isimlere başarılar diliyorum. Umarım kazanan Rize ve Türkiye olacaktır. Süreç partimiz tarafından ince elenip sık dokunarak işlendi. Birçok isim aday adaylığı sürecinde değerlendirildi. Gerek temayül yoklamaları gerek anketler gerekse de diğer çalışmalar neticesinde 600 milletvekili adayı belirlendi. Bende şahsım olarak adaylık başvurusunda bulundum. Bu başvuruyu Cumhurbaşkanımızın talimatı ve hemşerilerimin desteğiyle yaptım. Ben sevdam olan Rize ve Rizeliler için adeta hayatımı ortaya koydum. Yeri geldi 70 yaşında Ahmet Amca’nın gece yarısı gelen telefonuna cevap verdim yeri geldi dağın başında yaylada mahsur kalan vatandaşımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oldum. Yeri geldi genç kardeşlerimizin eleştiri ve önerilerini dikkate aldım, yeri geldi tecrübelerimden faydalanmak isteyip de memleketine faydalı hizmetlerde bulunmak isteyenlere kapılarımı açtım. Memleketine en çok giden ve hemşerileriyle en çok zaman geçiren milletvekili unvanına sahip olmanın gururunu yaşadım. Yoğun geçen programlarımızdan kalan zamanlarda hemen Rize’ye geldim. Hemen hemen her hafta sonu Rize’deydim. Fındıklı’sından İkizdere’sine kadar her vatandaşımızı dinledim, her sorunun çözümü noktasında azami gayret gösterdim. Rize’nin kalkınması adına birçok proje ve yatırımın kazandırılması noktasında elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Bütün bunları elbette ki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve destekleriyle sağladık.” şeklinde konuştu.



 
 
“CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKDİRİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal açıklamasının sonunda hemşerilerine seslendi. Karal, “27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Rize’de aday olarak gösterilmedim. Alınan bu kararın başımın üstünde yeri olduğunu belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın takdiri her şeyin üstündedir. Onun vereceği her görev benim için kutsaldır. Liderimizin bu yönde aldığı her karar benim açıdan saygıyı sonuna kadar hak etmektedir. Adayların açıklanmasından sonra mesaj atan, arayan, destek veren tüm hemşerilerime ve gönül dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şunun hemşerilerimin ve Rize kamuoyunun bilmesi gerekir ki, ben partim ve davam için bundan önce nasıl mücadele ettimse bundan sonra da devam edeceğim. Bunun için milletvekili olmam ya da olmamam önemli değil. Bunun için bana bir görev verilmesini asla beklemem. Canla başla liderimizin davasında bir nefer olarak mücadele etmeye devam edeceğim. ALLAH yar ve yardımcımız olsun. 24 Haziran seçim sonuçlarının başta Rize’mize ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini ALLAH’ımdan niyaz ediyorum.” açıklamasında bulundu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.