Karal`dan Rize`ye önemli hizmet

Karal`dan Rize`ye önemli hizmet

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türkiye`de ilk kez uygulanacak bu sistemle Rize`nin Kalkandere İlçesinde Açık Cezaevi yapılacağını ve yapılacak olan cezaevinin içerisinde çay paketleme fabrikası kurulacağını açıkladı.

Karal yaptığı yazılı açıklamada; "Rize`nin Kalkandere ilçesinde kurulacak olan açık cezaevinin içinde bir çay paketleme fabrikası kurulacak. Kurulacak olan fabrikada cezaevinde yatan mahkumların çalışacak." dedi.

13 Ağustos`ta ihalesi yapılacak olan açık cezaevinde üretilecek olan çayların Türkiye`nin bütün açık ve kapalı cezaevlerinin, Adliyelerin ve Adalet Bakanlığı`na bağlı bütün sosyal tesislerin çay ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Karal; şunları kaydetti: Türkiye`de ilk olacak bu uygulama ile Türkiye`nin bütün açık ve kapalı cezaevleri, Adliyeleri ve Adalet Bakanlığı`na bağlı bütün sosyal tesisler çay ihtiyacı Rize`deki bu açık cezaevinden karşılanacak. Açık cezaevinde yatan mahkumların çalışmaları ile beraber Rize`de üretilen çayımız, cezaevi içerisinde kurulacak olan çay paketleme fabrikasında paketlenecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.