Karamustafa Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karamustafa Ziyaretlerini Sürdürüyor

Rize Belediye Başkanlığı seçimi için aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Osman Karamustafa, ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk olarak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Karamustafa’yı burada Dernek Başkanı Kemal Aksu karşıladı. Dernek Başkanı tarafından şehit ailelerinin sorunlarının, beklentilerinin ve yerel yönetimlerin bu sıkıntıların çözümünde neler yapabileceğinin ifade edildiği görüşmede Prof. Dr. Osman Karamustafa tüm isteklerinin, devletin imkânlarını vatandaşın hizmetine sunmak olduğunu kaydetti.

Karamustafa’nın bir sonraki durağı ise Rize Sağır Dilsizler Derneği oldu. Dernek yönetimince karşılandığı ziyarette Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa: “Engelli kardeşlerimizin sosyal imkânlardan faydalanma noktasında yaşadığı dezavantajı somut proje ve programlarla avantaja dönüştürmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.” dedi.

Rize Sağır Dilsizler Derneği’nin ardından TEMA Vakfı Rize İl Temsilciliği’ni ziyaret eden KARAMUSTAFA ve beraberindekileri Başkan Nevzat Özer ve vakıf üyeleri karşıladı. Ziyarette Özer, Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinin hayırlı olmasını dilediği Karamustafa’dan yeni dönemde Rize’nin gelişmesine yönelik atacağı adımları dinledi.

Son olarak Rize Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Osman Karamustafa burada, Dernek Başkanı Mustafa Erbaş ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Hoş sohbet ortamında geçen görüşmede, yoğun çalışma temposu içindeki muhtarların halkın temsilcisi olduğunu belirten Prof. Dr. Osman Karamustafa, kendisinin göreve gelmesi halinde birlik ve beraberlik içerisinde Rize’ye hizmet edeceklerini söyledi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.