Karamustafa Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karamustafa Ziyaretlerini Sürdürüyor

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçim için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Osman Karamustafa, ziyaretlerini sürdürüyor.

Aday adaylığını açıkladığı andan itibaren Rize’deki sivil toplum örgütlerinin birçoğu, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Karamustafa, halkın takdiri ile yeni dönemde göreve gelmesi halinde şehrin gerek sosyal manada gelişmesi gerekse ekonomik olarak kalkınması için elinden gelen gayreti sarf edeceğini belirtti.

İldeki alt yapı, istihdam ve diğer sıkıntıların çözümüne yönelik projeler geliştirdiklerini ve bu projeleri hayata geçirdiklerinde Rize’nin hak ettiği değere kavuşacağını belirten Prof. Dr. Karamustafa ayrıca katıldığı her platformda, halkın katılımı gerçekleştiği için birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine olanak sağlayan sosyal belediyecilik anlayışını savunuyor. Prof. Dr. Karamustafa, sosyal belediyecilik anlayışı ile etkili ve verimli hizmet üretileceğine dikkat çekerken Rize’nin klasik belediyecilik anlayışından kurtulması gerektiğinin de altını çiziyor.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa’nın ziyaretlerinde üstünde önemle durduğu konulardan biri de İyidere’de kurulması düşünülen lojistik merkezi. Bir Türkiye projesi olarak gördüğü yatırımın hayata geçmesi halinde başta Rize olmak üzere bölgenin de çok büyük kazanımlar elde edeceğini vurgulayan Prof. Dr. Karamustafa: “ Yerel dinamiklerle el birliği içinde Rize için çalışacağız.” dedi.

Rize Sınırlı Sorumlu 3 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Rize Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Rize Tüketici Hakları Derneği, Rize Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Rize İnşaat Mühendisleri Odası, Türk Hava Kurumu Rize Şube Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren Karamustafa’ya bu süreçte, oda başkan ve yönetim kurulu üyelerince başarılar dilendi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.